امروزه صاحبان بیزینسها با واژهی دیجیتال مارکتینگ به زبان ساده زیاد برخورد دارند. اگر شما نیز در این زمینه جستجو کنید سایتهای زیادی سایتهای زیادی را خواهید یافت که ممکن است از توضیحات تخصصی استفاده کرده باشند.
شاید بسیاری از افراد با وجود جستجو در سایتهای مختلف باز هم متوجه نشده باشند که دیجیتال مارکتینگ به زبان ساده به چه معنا است.
ما در این مطلب به معرفی دیجیتال مارکتینگ به زبان ساده خواهیم پرداخت.
دیجیتال مارکتینگ چیست؟
دیجیتال مارکتینگ به زبان ساده به کلیهی فعالیتهای مربوط به تبلیغ و فروش محصولات یا ارائهی خدمات در فضای مجازی گفته میشود.
بسیاری از افراد گمان میکنند اگر سایت نداشته باشند نمیتوانند به انجام دیجیتال مارکتینگ بپردازند یا اینکه فکر میکنند که برای شروع دیجیتال مارکتینگ به سایت نیاز دارند.
اگرچه داشتن سایت، به افزایش سرعت رشد شما در دیجیتال مارکتینگ بسیار کمک میکند اما شرط اصلی برای انجام دیجیتال مارکتینگ نمیباشد و بسیاری از کسبوکارهای سنتی هم میتوانند حتی بدون داشتن سایت این کار را انجام بدهند.
چرا دیجیتال مارکتینگ؟
تا سالها قبل اگر در یک خانواده یک یا دونفر تلفن همراه داشتند و از آن فقط برای ارسال پیامهای کوتاه و برقراری تماس استفاده میکردند. امروزه با رونق گرفتن استفاده از تلفنهای هوشمند اکثر افراد به برطرف کردن نیازهای خود از طریق تلفنهای هوشمند میپردازند.
افزون بر این بدلیل بالا بودن هزینهی تبلیغات فیزیکی یا بیلبوردی و سایر تبلیغ ها و نیز تنوع و هزینهی کم تبلیغات در فضای مجازی، این نوع تبلیغات برای صاحبان بیزینسها مقرون به صرفه میباشد و با بودجههای مختلف قابل انجام میباشد.
ابزار و تکنیکهای دیجیتال مارکتینگ:
ابزار و بخشهای مختلف دیجیتال مارکتینگ به زبان ساده و بهصورت مختصر به آنها اشاره میشود:
۱-سئو یا بهینهسازی سایت برای موتورهای جستجوگر:
واژهی سئو در دیجیتال مارکتینگ به زبان ساده به معنای بهینهسازی موتورهای جستجوگر میباشد شامل فعالیتهای مختلفی که زمینهی رشد سایت شما را در موتورهای جستجوگر فراهم میآورد.
در گذشته این بهینهسازی در زمان کوتاه و با فعالیتهای کمی در کدهای سایت انجام میگرفت اما با رشد اینترنت و نیز کاربران اینترنت واژهی سئو نیز گسترده تر شده است.
برای دیدن صفحه ی آموزش سئو کلیک کنید.
٢-شبکههای اجتماعی:
این همان بخش هست که بدون سایت نیز میتوان از دیجیتال مارکتینگ استفاده نمود. تبلیغات در شبکههای اجتماعی باتوجه به استفادهی روزانهی کاربران ایرانی از آنها اهمیت بسیار زیادی دارد.
٣-بازاریابی محتوا:
اکثر افراد گمان میکنند که تنها در کانال تلگرام یا پیج اینستاگرام خود میتوانند محصولات خود را معرفی کنند اما این نگاه نادرست است و مشتریان را از شما دور میکند.
بازارایابی محتوا در دیجیتال مارکتینگ به زبان ساده به معنای این است که محتواهای تصویری، ویدئویی یا متنی مناسب دربارهی محصولات خود تولید کنید.
بازاریابی محتوا درصورتی که همراه با شناخت نیازهای کاربران باشد میتواند سبب افزایش کارآمدی تبلیغات و جذب مشتریان شما شود.
۴-بازاریابی ایمیلی:
این نوع بازاریابی، تبلیغات از راه ایمیل میباشد که در آن ایمیلهای تبلیغاتی در فواصل زمانی مشخص به مخاطبان هدف ارسال ميگردد.
۵-بازاریابی ویدیویی:
کاربران اینترنت کم حوصله هستند و بیشتر از خواندن یک مقاله آموزشی علاقهمند به تماشای ویدیو هستند. افزون بر این هنگام معرفی محصولات کاربر اگر چهرهی شما را ببینند بیشتر اعتماد خواهند کرد.
۶-بازاریابی چریکی:
تبلیغات معکوس در دیجیتال مارکتینگ به زبان ساده به استفاده از کلماتی مانند بدترین و… گفته میشود که کاربران را در نگاه اول شوکه میکند. تبلیغات معکوس نام دیگر تبلیغات چریکی میباشد. شرط تبلیغات چریکی داشتن ایده و ذهن خلاق است.
٧:تبیلغات اینترنتی:
در این روش میتوان با صرف هزینهای اندک در سایت، پیج و کانالها تبلیغات خود را قرار دهید و یا اینکه از آژانسهای تبلیغات آنلاین استفاده نمایید.
٨-تبلیغات از طریق موتور جستجو:
بازاریابی SEM تمام روشهای افزایش کاربران سایتها و شبکه های مختلف اجتماعی را دربرمیگیرد. این نوع از تبلیغات، مانند سئو عمل میکند.
این تبلیغات با پرداخت هزینه برای تبلیغات در گوگول اَدز، بینگ ادز، ادز ورک و… است که محتوای شما را برای مدت مشخص در صفحه اول جستجوهای خود قرار میدهند.
٩-تبلیغات کلیکی:
این نوع از تبلیغات، به این شکل است که به افراد برای کلیک بر روی صفحات خاصی از سایت موردنظر، مبلغ کمی پرداخت میکند تا ترافیک و بازدیدهای آن صفحات از سایت افزایش یابد.
١٠-تبلیغات کمیسیونی:
بازاریابی کمیسیونی میتواند افزایش درآمد قابل توجهی را برای صاحبان بیزینسها ایجاد کند. این روش به این شکل است که بیزینسها افرادی را برای بازاریابی محصولات یا خدمات خود انتخاب و شریک بخشی از درآمد خود قرار میدهند.
رپورتاژ آگهی نوعی بازاریابی کمیسیونی پرطرفدار است که از طریق آن در سایتهای خبری مرتبط تبلیغات انجام میشود.
در پایان این مطلب با عنوان به باید گفت هیچ بیزینس آنلاینی نیست که بدون استفاده از ابزارهای دیجیتال مارکتینگ موفق شده باشد. بنابراین اگر شما به موفقیت در بیزینس خود فکر میکنید لازم است که از ابزارهای دیجیتال مارکتینگ استفاده کنید.
آموزش رایگان و کامل دیجیتال مارکتینگ