جامع ترین آموزش نصب و راه اندازی گوگل آنالیتیکس نسخه 4 | آکادمی فرصت
در اواخر سال 2020 گوگل به طور رسمی خبر از راه اندازی گوگل آنالیتیکس 4 داد؛ و به این ترتیب کار آن با نسخه بتا آنالیتیکس که مدتی به صورت آزمایشی فعالیت میکرد، به پایان رسید.
گوگل آنالیتیکس 4 چه از نظر فنی و چه در زمینه رابط کاربری با نسخه قبلی خود تفاوتهای زیادی دارد، که این امر باعث شده با یک ابزار جدید در زمینه جمع آوری و آنالیز دادهها روبهرو باشیم.
گوگل آنالیتیکس یکی از ابزارهای قدرتمند و رایگان گوگل است، که شما با کمک این سرویس گوگل میتوانید اطلاعات و آمار دقیقی دربارهی سایت خود به دست آورید. بهترین کار پس از راه اندازی وب سایت، آموزش نصب گوگل آنالیتیکس نسخه4 است.
اگر نمیدانید گوگل آنالیتیکس چیست؟ و برای آنالیز سایت چطور باید از آن استفاده کنید؟ یا اگر تا به حال از آن استفاده نکردهاید، این مقاله که در مورد آموزش نصب گوگل آنالیتیکس نسخه4 می باشد را تا انتها مطالعه کنید تا بتوانید از گوگل آنالیتیکس برای تجزیه و تحلیل سایت خود بهترین استفاده را ببرید.
در این مقاله قصد داریم به آموزش نصب گوگل آنالیتیکس نسخه4 با شرایط جدید بپردازیم. این آموزش ارائه شده مربوط به جدیدترین روش آموزش نصب گوگل آنالیتیکس نسخه4 با استفاده از گوگل تگ منیجر است.
برای دیدن صفحه ی آموزش رایگان سئو کلیک کنید.
اگر گوگل آنالیتیکس را روی وب سایت خود نصب نکرده اید، یا اگر آن را نصب کردهاید و این سرویس را برای خود راه اندازی کردهاید ولی با آن آشنایی زیادی ندارید و یا میخواهید بیشتر از آن استفاده کنید و حرفه ایتر باشید تا نتیجه بهتری از آن کسب کنید، این مقاله (آموزش نصب گوگل آنالیتیکس نسخه 4) دقیقا مناسب شماست.
گوگل آنالیتیکس ابزاری آنلاین برای بررسی و ارزیابی سایت و تجزیه و تحلیل آمارهای مختلف میباشد.
این ابزار یکی از سرویسهای گوگل است که به کاربران اجازه میدهد تا سایت خود را به آن متصل کنند و اتفاقاتی که در سایتشان روی میدهد را مورد بررسی قرار دهند، از این بررسیها و اطلاعات آماری به دست آمده میتوان برای بهینه سازی سایت استفاده کرد.
سپس میتوان محتوا را بهینه سازی کرد، تبلیغات را بهتر نمایش داد، کاربران را زمان بیشتری در سایت نگه داشت و در نهایت به مدیر سایت کمک میکند تا از سایت خود به شکل بهتری کسب درآمد کند.
آمارهایی مانند اینکه کاربران در سایت چه جستجوهایی انجام میدهند، از کدامیک از قسمتهای سایت بیشتر راضی هستند، کدام بخشها را بیشتر مشاهده کردهاند، می توان علایق کاربران را تشخیص داد، مواردی که علاقه ندارند را شناسایی کرده، و خیلی فعالیتهای دیگر که میتوان آنها را زیر نظر گرفت و در جهت بهبود آنها تلاش کرد.
بعد از مطالعه این مقاله که در مورد آموزش نصب گوگل آنالیتیکس نسخه4 می باشد به همه این موارد خواهیم پرداخت.
هنوز هم وب سایتهای زیادی هستند که از گوگل آنالیتیکس استفاده نمیکنند تا ترافیک وب سایت خود را بالا ببرند.
در این مقاله، ما پس از آموزش نصب گوگل آنالیتیکس نسخه4 ، کاربرد هر یک از اجزا را بررسی کرده و همچنین کار با آن را آموزش داده تا در نهایت بتوانیم استفاده ای بهتری از قبل داشته باشیم.
آموزش نصب گوگل آنالیتیکس نسخه 4+ ویدئو
اگر شما از آن دسته افرادی هستید که مشاهده ویدئو آموزشی را به خواندن متن ترجیح میدهید به شما پیشنهاد میکنیم مشاهده ویدئو آموزش نصب گوگل آنالیتیکس نسخه 4 را از دست ندهید.
www.aparat.com/video/video/embed/videohash/wqQ7p/vt/frame?t=3
آموزش نصب گوگل آنالیتیکس نسخه 4 در وب سایت
قبل از نصب آنالیتیکس در سایت، به یک حساب گوگل نیاز دارید. اگر از قبل یک حساب جیمیل دارید میتوانید از آن، برای راه اندازی حساب گوگل آنالیز خود استفاده کنید و در غیر این صورت نیاز به یک حساب جدید دارید.
این حساب گوگل شما قرار است بر اطلاعات صفحه گوگل آنالیتیکس، دسترسی کامل داشته باشد. اگر مربوط به شرکتی میباشد ترجیحا از اکانت شخصی استفاده نکنید.
ما با استفاده از حساب گوگل خود میتوانیم، تا 100 اکانت گوگل آنالیتیکس داشته باشیم و همچنین به حسابهای آنالیتیکس ساخته شده دیگر سایتها دسترسی داشته باشیم.
در نهایت نباید تعداد اکانتهای آنالیتیکس حساب جیمیل شما، بیشتر از 100 عدد شود. در ضمن به علت فیلتر بودن سایت گوگل آنالیتیکس در ایران، نیاز به فیلترشکن هم میباشد.
در ابتدا آموزش نصب گوگل آنالیتیکس نسخه4 ،وارد سایت گوگل آنالیتیکس میشویم.برای این منظور ابتدا به آدرس زیر بروید:
https://www.google.com/analytics
و در صورت نداشتن اکانت روی آن حساب جیمیل، وارد صفحه ای مانند تصویر بالا میشویم و با کلیک روی دکمه Set up for free وارد صفحه زیر شده و یک اکانت آنالیتیکس ایجاد میکنیم.
در مرحله اول آموزش نصب گوگل آنالیتیکس نسخه4، نامی برای اکانت خود انتخاب کرده و به مرحله بعد آموزش نصب گوگل آنالیتیکس نسخه4 میروید، ضمنا این نکته را در نظر داشته باشد در صورتی که قبلا حساب گوگل آنالیتیکس داشتهاید و حال میخواهید اکانتی جدید بسازید باید به قسمت Admin بروید و از آنجا Create Account را انتخاب کرده و به مرحله تصویر بالا برسید.
در صورتی که بخواهید GA4 را به عنوان یک Property جدید به سایت خود اضافه کنید و در کنار Property گوگل آنالیتیکس قدیمی خود داشته باشید، فقط لازم است در قسمت Admin و ستون Property ازگزینه Upgrade to GA4 استفاده کنید.
ما آموزش نصب گوگل آنالیتیکس نسخه4 را برای شما از مراحل ابتدایی یعنی ایجاد حساب برای سایتی که تا به حال آنالیتیکس نداشته است شروع میکنیم.
در آموزش نصب گوگل آنالیتیکس نسخه4 پس ازاینکه نام اکانت خود را انتخاب کردیم، به مرحله بعد رفته و اگر فیلدهای اول، دوم و سوم (اسم،ساعت محلی و واحد پول) را پر کردیم سپس روی دکمه Next کلیک میکنیم
در این صورت GA4 برای ما نصب میشود و از انجایی که امکانات GA4 هنوز کامل نیست و خود گوگل هم به ما پیشنهاد داده که بهتر است هردو این ویژگیها را در کنار هم داشته باشیم؛
سپس در مرحله 4، روی Show advanced options کلیک کرده و در مرحله 5، آموزش نصب گوگل آنالیتیکس نسخه4 آن را فعال کنیم.
طبق تصویر بالا در مرحله 6 وب سایت خود را معرفی کرده و در مرحله 7، آموزش نصب گوگل آنالیتیکس نسخه4 انتخاب میکنیم که UA و GA4 را با هم داشته باشیم.
یا تنها از UA استفاده کنیم (که ما به شما پیشنهاد میکنیم هر دو را روی وبسایت خود نصب کنید و گزینه اول را انتخاب کنید) بعد از انتخاب این گزینه به مرحله بعد آموزش نصب گوگل آنالیتیکس نسخه4 رفته و اطلاعات کسب و کار Business information) ) خود را پر میکنیم.
سپس در مرحله بعد آموزش نصب گوگل آنالیتیکس نسخه4 توافقنامه شرایط خدمات گوگل آنالیتیکس (Terms of Service Agreement) را امضا میکنیم، بعد از امضا توافق نامه، نوبت به این میرسد که جریان داده (data stream) خود را انتخاب کنیم و دلیل اینکه میخواهیم برای وب سایت جریان داده ایجاد کنیم گزینه Web را انتخاب میکنیم.
در این مرحله آموزش نصب گوگل آنالیتیکس نسخه4، Data strem ما ایجاد میشود و کافیست که Measurment ID خود را کپی کنیم.
به تگ منیجر خود رفته (قبلا آن را ساخته ایم و کد آن را در Head سایتمان قرار داده ایم) سپس یک تگ جدید ایجاد کرده و نوع آن را GA4 گوگل آنالیتیکس انتخاب میکنیم
در مرحله بعدی آموزش نصب گوگل آنالیتیکس نسخه4 ، ابتدا نام تگ خود را انتخاب میکنیم و ID وبسایت خود را که در مرحله قبل کپی کردیم را در قسمت Measurement ID پیست میکنیم
در مرحله سوم تریگر خود را از نوع All Pages انتخاب کرده و بعد دکمه Save را میزنیم.
به قسمت Workspace ، آموزش نصب گوگل آنالیتیکس نسخه4 خود رفته و به حالت Preview میرویم،
در صورتی که Tag ما به درستی در مرحله Preview mode در سایت کار کند، دکمه Submit را میزنیم و انتشار (Publish)میدهیم.
در آموزش نصب گوگل آنالیتیکس نسخه4 بعد از اینکه GA4 را روی وب سایت خود نصب کردید نوبت به این میرسد که Universal Analytics را هم روی وب سایت خود نصب کنید.
برای این کار لازم است شما به قسمت Admin گوگل آنالیتیکس خود رفته و آنجا Property UA ، خود را انتخاب کنید.
و در قسمت Tracking info و Tracking code ، آموزش نصب گوگل آنالیتیکس نسخه4 باید کد گوگل آنالیتیکس Tracking ID) ) خود را کپی کنیم.
بعد از ورود به تگ منیجر، باید یک تگ جدید بسازید و این بار تگی از نوع Universal Analytics بسازید.
در مرحله بعدی آموزش نصب گوگل آنالیتیکس نسخه4 ،Variable آنالیتیکس خود را باید بسازیم و Tracking Id را که در مرحله قبل کپی کردهایم دراین قسمت اضافه کنیم و بعد از نامگذاری دکمه Save را میزنیم.
در مرحله اخر آموزش نصب گوگل آنالیتیکس نسخه4 ، تگ خود را به Varible ایجاد شده وصل کرده و Track Type خود را از جنس Pageview انتخاب میکنیم
همچنین Triger خود را All Pages گذاشته تا این تگ در تمام صفحات ما اجرا شود و تگ خود را ذخیره میکنیم. بعد از گرفتن Preview و اطمینان از اجرای درست آن را منتشر میکنیم
بخش Reports در پیشخوان گوگل آنالیتیکس
در این بخش از پیشخوان، دسته بندیهای مختلفی برای اطلاعات وجود دارد. در حالت کلی، همه آنها یک گزارش کلی از این بخش هستند که شامل اطلاعاتی اجمالی از زیرمجموعه این بخش هستند.
اولین قسمت آن حاوی گزارش زنده از قسمتهای مختلف میباشد.
گزارش لحظه ای Real Time
وقتی این بخش را مشاهده می کنید، تمام چیزی که در همان زمان در سایت اتفاق می افتد را مشاهده خواهید کرد.
بررسی اجمالی Overview
در بررسی اجمالی، اطلاعات تمام زیرمجموعه گزارشهای لحظه ای در یک برگه گردآوری شده است، شما میتوانید بخش های مربوط به ترافیک، ارجاع دهنده ها، جغرافیای کاربران، کلمات کلیدی برتر و … را به صورت کلی مشاهده کنید.
مکان Location
در لوکیشن یا مکان، سرزمین و کشورهای کاربران مشخص می شود، روی نقشه هر کدام از کشورها کلیک کنید آمار کلی کاربران آن را مشاهده خواهید کرد.
منابع ترافیک Traffic Sources
در این قسمت منابعی را مشاهده می کنید که نشان میدهد کاربران شما از چه قسمتهایی از اینترنت به وب سایت شما آمدهاند.
منبع ترافیک ورودی وب سایت شما، که کاربران از آن پا به وب سایت شما گذاشتهاند مشخص خواهد شد.
رفتار کاربران Behavior
همان زمانی را که کاربران مشغول انجام کارهای خود هستند رفتار کاربری نامیده میشود.
وقتی کاربران محصولی میخرند، جستجویی انجام میدهند یا فرمی را پر میکنند رفتار کاربری محسوب میشود که همه این موارد در این قسمت مشاهده میشود.
اتفاقات Events
اتفاقات همان رخدادهایی هستند که در وب سایت شما رخ میدهند، شامل ورود کاربران، خروج کاربران و مشاهده رفتار کاربران در گزینه قبلی، شامل اطلاعاتی از همین دست میباشد.
تبدیل Conversions
تبدیل موارد مهمی است که کاربران با وب سایت شما پیوند برقرار میکنند و این پیوند میتواند تکمیل فرمهای تماس یا خرید یکی از محصولات فروشگاه باشد.
مخاطبین شما Audience
در این قسمت مجموعه بزرگتری از گزارش ها در دسترس شما قرار میگیرد. از رفتار کاربران گرفته تا فعالیتشان در وب سایت، نوع دستگاهی که برای مشاهده وب سایت استفاده کردهاند
موارد مورد علاقه آنها، منطقه جغرافیایی که در آن زندگی میکنند، جنسیت کاربران، مسیری که کاربران طی کردهاند تا به وب سایت برسند و برخی موارد دیگر، همه در زیرمجموعه مخاطبین میباشند.
بررسی اجمالی Overview
همانند بخش قبل تمام مواردی که لازم است از زیر مجموعه بخش تحلیل اطلاعات مربوط به کاربران و مخاطبین بدانید یکجا در اختیار شما قرار میگیرد.
تجزیه و تحلیل همگروه Cohort Analysis
در این قسمت از سرویس آنالیتیکس و زیرمجموعه مخاطبین، میتوان نوعی از بررسی ها را انجام داد که در اصل یک زمینه را دنبال میکنند. مانند رخدادها و تبدیل در وبسایت…
جستجوگر کاربر User Explorer
در این بخش میتوانید به اطلاعات هر کاربر بر اساس آی پی او دسترسی داشته باشید. کافیست آی پی را انتخاب کنید تا به طور مجزا آن را بررسی کنید.
داده های جمعیت شناختی Demographics
این قسمت که خود زیر مجموعه مخاطبین است دارای زیرمجموعه کوچکی میباشد که کمک میکند بر اساس معیارهای مختلف کاربران را تقسیم کرد، از آنها صافی گرفت و در نهایت آمار را بررسی کرد. معیار ها شامل: سن کاربران و جنسیت کاربران است.
جالب توجه کاربر Interests
در این بخش هم مواردی در قسمت دادههای تحلیل شده دیده خواهد شد که مربوط به مواردی مانند دسته بندیهای نزدیک به هم، قسمت های مختلف فروشگاه و دسته بندیهایی که برای کاربران جالب بوده و توسط آن ها مورد بررسی قرار گرفته است.
جغرافیای کاربران Geo
این قسمت از دادههای تحلیل شده شامل دو زیر دسته است و به قسمت های زبان و مکان کاربران محدود شده است.
در این جا همراه نقشه وب سایت میتوانید مشاهده کنید که کاربران شما از چه زبانها و کشورهایی هستند که به بررسی وب سایت شما پرداختهاند.
رفتار کاربران Behavior
این قسمت از دادههای مخاطبین بخش مهمی است و زیرمجموعه هم دارد.
در این بخش از اطلاعات تحلیل شده در گوگل آنالیتیکس، رفتار کاربران ، مسیری که طی کردهاند، کاربران جدید و آمار و ارقام آنها در مقایسه با کاربران قدیمی، دوره های برگشت و ترک وب سایت، اینکه با چه چیزهایی درگیری بیشتری دارند همه نمایش داده میشود و می توان با آنها آشنا شد تا بتوانید مواردی که برای کاربران مهمتر است را پیدا کنید و آنها را در وب سایت افزایش دهید.
همچنین بتوانید نقاط ضعیف وب سایت را شناسایی کنید.
فناوری های استفاده شده Technology
در این بخش میتوانید مشخصات شبکههای مورد استفاده کاربران، دستگاه ها و مرورگرهای آن را بررسی کنید.
همچنین سیستم عاملهایی که کاربران بیشتر از آنها برای مشاهده و بررسی وب سایت شما و وبگردی درون آن استفاده میکنند را مورد بررسی قرار دهید.
موبایل کاربران Mobile
اگر مایل باشید دستگاه های موبایلی کاربران را بررسی کنید، یا اینکه در مورد آنها اطلاعات بیشتری کسب کنید، میتوانید از این بخش کمک بگیرید.
این بخش به دلیل اهمیت موبایلها و دستگاههای کوچک به گوگل آنالیتیکس پا گذاشته، که این امر سبب شد که اهمیت دستگاه های موبایل را در بازاریابی موفق و تجزیه و تحلیل دقیق دادهها به گوش ما برسد.
داده های سفارشی Custom
درقسمت سفارشی شما دستتان باز است تا موردی که میخواهید را پیگیری کنید. باید متغییرهای سفارشی را تعیین و تنظیم کنید تا بر اساس آن ها اطلاعات برای شما پایش شده و نمایش داده شوند.
آزمایشی و محک زدن Benchmarking
در این بخش از دادههای تحلیل یافته، همه چیز مربوط به صنعت و کسب و کار میباشد.
تقریبا می توان مواردی متفاوت از قبل را در این زمینه که مربوط به کسب و کار است بررسی کرد.
همچنین می توان به بررسی کانالها یا مسیرهایی که به وبسایت منتهی بوده اند پرداخت یا اینکه، مکان و دستگاه های کاربران را به طور کلی مورد بررسی قرار داد.
جریان های رهیابی کاربر به وب سایت User Flow
در این بخش هم نموداری برای شما نمایش داده میشود که به طور درختی یا نموداری مسیرهای روبروی کاربران را نمایش می دهد.
از قسمت های مختلف وب شروع می شود و در نهایت به وب سایت شما میرسد، نمودار بر اساس کشور شروع شده در نهایت مسیر حرکتی آنها در وب سایت نمایش داده خواهد شد.
کسب و فراگیری کاربران Acquisition
در این قسمت از دادهها و اطلاعات پایش شده، شما به طور کلی به رفتار کاربران، ترافیک و منابعی که از آن به وب سایت شما راه یافتهاند دسترسی دارید، و می توانید مشاهده کنید
که کاربران پس از اینکه به وب سایت شما آمده اند چه کاری انجام دادهاند، کجا بودهاند، کجا ماندهاند و کجا رفتهاند و یا اینکه چند درصد با وب سایت شما پیوند ایجاد کردهاند و یا حتی به مشتری شما تبدیل شدهاند.
تمام ترافیک ورودی All Traffic
در این بخش تمامی ترافیک ورودی کاربران بر اساس دسته بندیهای مختلفی مانند کانال ها یا مسیرهایی که کاربران از آنها به وب سایت شما آمده اند مشاهده میشود.
منابع و آدرسهایی که کاربران از آنها به عنوان معرفهای شما یاد کرده و به وب سایت شما آمدهاند و در نهایت ارجاعها و لینک هایی که از دیگر وب سایتها مستقیما به وب سایت شما بوده و کاربران را به وب سایت شما سرازیر کرده است.
تبلیغات ادوردز AdWords
این بخش از گوگل آنالیتیکس به تبلیغات گوگل اختصاص دارد و زیرمجموعههای زیاد و بخصوصی برای خود دارد، اما همه این ها تنها زمانی کاربرد خواهد داشت که شما در گوگل تبلیغات داشته باشید
دستگاه جستجو Search Console
این قسمت که به تازگی به گوگل آنالیتیکس افزوده شده شامل برگههای فرود یا آدرسهایی است که برای کاربران طراحی شده است.
زیرمجموعههای آن شامل: کشورهایی که کاربران در آنها زندگی کردهاند و به جستجو پرداختهاند، دستگاههایی که برای جستجو استفاده میکنند و در نهایت پرسشهایی که کاربران در موتور جستجوی گوگل با آن اقدام به جستجو میکنند یا در وب سایت شما پرسیدهاند نیز در این بخش قرار میگیرند.
این بخش قبلا در قسمت ابزارهای وبمستری گوگل بود، اما اکنون به این بخش اضافه شده تا بتوان از امکاناتش استفاده کرده و آن را تجزیه و تحلیل کرد.
شما میتوانید در کنسول جستجو یک سیستم جستجوی سفارشی راه اندازی کنید، سپس آن را در وب سایت خود قرار داده تا بتوانید جستجوهای وب سایت خود را کنترل کنید.
اجتماعات Social
درقسمت شبکههای اجتماعی با زیرمجموعهای گسترده میتوان تمامی آن چه کاربران را از شبکههای اجتماعی به وب سایت شما هدایت میکند پیگیری کنید.
همچنین میتوانید تبدیلهایی که از راه شبکههای اجتماعی و اعتماد سازی به وجود آمده را مورد بررسی قرار دهید.
در کنار آن میتوانید به داده های مرتبط با تعداد کاربران رهیافته از شبکههای اجتماعی به وب سایت شما و جریانهای کاربری که از شبکه های اجتماعی وارد وب سایت شدهاند و به گشتن پرداختهاند نیز دسترسی داشته باشید.
کمپین های اجتماعی Campaigns
در کمپینها شما به قسمتی از دادهها دسترسی خواهید داشت که در آن باید به دنبال پیگیری کلمات و هشتگهایی باشید که در شبکههای اجتماعی راه اندازی کردهاید و اولین بار توسط شما به کاربرده شده است.
بر این اساس در کنار کمپینهای رایگان، شما میتوانید از بخش کلمات کلیدی مشتمل پرداخت هم استفاده کرده و اطلاعاتی را از گوگل دریافت کنید که در ازای آن باید هزینههای آن را هم پرداخت کنید.
رفتار کاربری Behavior
در قسمت رفتارکاربران، با دسته بندیهای گوناگونی که وجود دارد، می توانید هر آنچه که کاربران نسبت به وب سایت شما در نظر دارند را شناسایی کنید، مانند: رفتارشان هنگام وارد شدن به سایت، زمانی که در سایت صرف میکنند، بخشهایی که به آنها سر میزنند، مقالاتی که مورد مطالعه قرار میدهند، بازدیدهای اخیری که داشتهاند
در کنار واکنشهایی که نسبت به تغییرات وب سایت دارند، سرعت و جستجوی وب سایت، محتوای برتر وب سایت و همچنین رخدادهایی که کاربران با آن درگیر میشوند نیز جزو رفتار کاربری در گوگل آنالیتیکس قرار گرفته است و کمک میکند
بخشهای مختلف وب سایت خود را از نقطه نظرهای گوناگون محک زده، نقاط قوت و ضعف را شناسایی کرده و بدانید چه چیزی برای کاربران بهتر است تا بتوانید در بهترین حالت ممکن سایت را برای کاربران خود بهینه سازی کنید.
محتوای وب سایت Site Content
اگر بخواهید به بررسی محتوای وب سایت بپردازید باید از این قسمت استفاده کنید. زیرمجموعه های این قسمت شامل برگههای وب سایت، محتوای تمرینی که میتوانید برای تست کیفیت محتوا از آن استفاده کنید و ببینید در گوگل چه رتبهای کسب میکند.
برگه های فرود یا همان برگههایی که کاربرها پس از طی جریان های خاصی به آن ها میرسند که بیشتر شامل برگه اصلی وب سایت است و آخرین برگههایی که کاربران در هنگام ترک وب سایت مشاهده میکنند را ملاحظه کنید.
سرعت وب سایت Site Speed
این قسمت از سرویس کارآمدی بخصوصی دارد، چرا که سرعت وب سایت هرچه بالاتر باشد کاربران را بیشتر راضی میکند.
اگر ابزارهای مختلف تست سرعت وب سایت را بررسی کرده باشید، در اینجا امکانات بیشتری در اختیار داشته و می توانید دستهای از بخش سرعت وب سایت را بررسی کنید که سرعت وب سایت بر اساس کاربرهای مختلف و همچنین سرعت اینترنتی که آن ها دارند در دسترس قرار گرفته است.
همچنین پیشنهادهایی برای بهینه سازی قسمتهای مختلف هم در دسترس شما قرار میگیرد.
جستجوی وب سایت Site Search
جستجوی وب سایت به شما کمک میکند تمام جستجویی را که در وب سایت دارید روی جستجوی گوگل تنظیم کرده و سپس برای وب سایت خود نتایج جستجوی کاربر را نمایش داده و ببینید در وب سایت شما چه چیزی جستجو شده و کدام موارد بیشتر از همه جستجو میشوند.
در نهایت بتوانید وب سایت خود را برای همه آن چیزی کاربران نیاز دارند بهینه سازی کنید.
رخداد ها Events
رخداد ها همان عملکردهای کاربری در مقابل محتوای وب سایت است. کاربران اگر به دانلود بپردازند، ویدیوهای وب سایت را مشاهده کنند، در رای گیری ها شرکت کنند، عناصر محتوایی را مورد بررسی قرار دهند،
یا امثال این موارد را در وب سایت انجام دهند می توان آن ها را در رده بندی اتفاقات یا رخدادهای وب سایت دسته بندی کرد
ناشر Publisher
این قسمت برای کاربرانی کاربرد دارد که از بخش تبلیغات Ad گوگل استفاده میکنند.
تبدیل کاربر – نرخ تبدیل – Conversion
در میزان تبدیل کاربران، اطلاعات رفتاری کاربران در مقابل برخی بخش های وب سایت شما تحلیل میشود.
تبدیلها دو دسته تقسیم میشوند، تبدیلهای بزرگ Macro Conversion و تبدیلهای کوچک Micro Conversion که تبدیلهای بزرگ به پیوندهای بزرگ کاربری با وب سایت شما اطلاق میشود
که نمونه بارز آن را میتوان خرید کاربر از فروشگاه دانست، و تبدیل های کوچک مانند پر کردن فرم تماس یا عضو شدن در خبرنامه گفته میشود.
اهداف Goals
هدف ها بخشی بزرگ یا اصلی از گوگل آنالیتیکس هستند.
به جز دادههای تحلیل یافته که در دسته بندیهای سابق از آن ها یاد شد، هدف در گوگل آنالیتیکس همان چیزی است که میخواهید مستقیما و به شخصه آن را بررسی کنید.
فروشگاه Ecommerce
فروشگاه شما و تمامی محصولاتی که در آن قرار دارند میتوانند پیگیری شوند. همه خریدها و رفتار کاربران در قبال محصولاتی که دارید را میتوانید بررسی کنید.
شما میتوانید در زمان های مختلف به این بررسی ها بپردازید، مثلا خریدهایی که کاربران در بازه های زمانی مختلف انجام داده اند و میانگین خریدهایی که در سایت شما انجام شده است.
قیف چند کاناله Multi-Channel Funnels
در گوگل آنالیتیکس تبدیلها و معاملات فروشگاه، اعتبار آخرین کمپینها، جستجوها، ارجاعها و تبلیغاتی هستند که کاربرها را به وب سایت آورده و آن ها را تبدیل به مشتری میکند.
به عنوان مثال؛ تعداد زیادی از کاربرها از طریق جستجوهایی که در گوگل انجام داده اند یا مطالبی که در وبلاگ یا پستهای اجتماعی خواندهاند، با برند شما آشنا شدهاند، بررسی کردهاند و در نهایت به وب سایت شما آمدهاند و محصول شما را خریداری میکنند.
این قیف چندکاناله نشان میدهد، که قبل از ارجاع و جستجو و در نهایت فروش، وضعیت کاربر چگونه بوده و این مسیر او که به خرید محصول شما منجر شده، چگونه آغاز شده است.
تناسبات و تخصیص Attribution
این قسمت از گوگل آنالیتیکس به بازاریاب کمک میکند تا معیارهای مختلفی را برای کانالهایی که خروجی آنها فروش محصولات است، تعیین کنند.
به عنوان مثال: کاربری با جستجو در گوگل، مواجه با تبلیغات یا مسیرهای دیگر، در نهایت به وب سایت شما رسیده و خرید میکند.
یک بازاریاب از تخصیص پخش مناسب اعتبار پولی برای خریدهایی که از کانال های مختلف منجر به خرید و فروش شده است استفاده میکنند.
جمع بندی
در این مقاله راهنمای آموزش نصب گوگل آنالیتیکس نسخه4 با گوگل تگ منیجر را مورد بحث و بررسی قرار دادیم.
گوگل آنالیتیکس 4، انقلابی را در عرصه تحلیل وبسایتها رقم زد و امکانات بسیار کاربردی را در اختیار صاحبان سایتها قرار داده که به کمک آن میتوانند برای بهینهسازی سایت خود برنامهریزی کنند.
در نهایت این روش آموزش نصب گوگل آنالیتیکس نسخه4 بوده و شما میتوانید از این پس به خوبی از آن استفاده کنید. ابزار تجزیه و تحلیل یکی از قدرتمند ترین سلاح های بازاریابی میباشد.
این امر درک درستی از ترافیک وب سایت و نحوه رفتار کاربران در سایت به شما میدهد. آموزش نصب گوگل آنالیتیکس نسخه4 پیشرفت بزرگی در زمینه تجزیه و تحلیل است که همه ما به آن نیاز داریم.
این ابزار انعطاف پذیر، بستر خوبی برای بازاریابان میباشد تا رفتار کاربر را در حالی که حریم خصوصی او را حفظ میکند، پیش بینی کند.
هنگامی که آموزش نصب گوگل آنالیتیکس نسخه4 را فرا گرفتید متوجه خواهید شد که این ابزار قدرتمند ارزش وقتی که برایش گذاشته اید را داشته است.