سبد خرید 0

آموزش سئو رایگان (۰ تا ۱۰۰۰) راهنمای [2022]

آموزش سئو رایگان

پیش به سوی فتح رتبه های برتر گوگل

دانلود رایگان (۱ ساعت) آموزش سئو به ارزش ۲۹۰ هزار تومان

چقدر زمان می برد سئو را یاد بگیریم؟

یادگیری سئو بستگی به میزان زمانی که شما روزانه می گذارید دارد.

اما به طور میانگین با روزانه ۴ الی ۶ ساعت وقت گذاشتن بعد از ۲ الی ۳ ماه می توانید وارد بازار کار شوید.

تبریک میگم به شما که تصمیم گرفتید آموزش سئو را شروع کنید…

سئو یکی از بهترین شغل های دنیاست٬ وقتی یک سئو کار حرفه ای بشی میتونی هر کلمه ای خواستی تو گوگل بالا بیاری!!!

مهارت یک سئو کار در این هست که بتونه با کمترین هزینه بهترین بازدهی رو بگیره.

برای یادگیری سئو باید از کسی کمک بگیرید که خودش پروژه های متعددی را به نتیجه رسانده است.

من یگانه مصححی در کنار شما هستم تا باهم به طور اصولی و کاربردی سئو را یاد بگیریم.

 سئو چیست؟

سئو یا بهینه سازی سرعت سایت مخفف کلمه search engine optimization می باشد.

وقتی کلمه در گوگل سرچ می کنید مثلا خرید کفش سایت های مختلف را بررسی می کنید٬ در نهایت خرید خود را انجام می دهید.

اگر سایت شما در صفحه اول گوگل یعنی ۱۰ نتیجه اول باشد شما برنده اید!

چون تمام بازدید ها مختص به سایت هایی است که صفحه اول هستند.

 سئو حالا سئو اینجا چه نقصی دارد؟

تمام تکنیک ها و کارهایی که یک شخص انجام می دهد تا سایت مورد نظر در ۱۰ نتیجه اول قرار بگیرد سئو نام دارد…

یک سئو کار بلده چطوری یک سایت رو بیاره به نتایج برتر گوگل و فروش یک وب سایت را بالا ببره.

 اولین قدم در یادگیری سئو؟

بهینه سازی سرعت سایت می باشد.

چقدر برای شما پیش آمده که وارد یک سایت شوید و تا لود نشدن صفحه آن را ببندید و ترک کنید!

در واقع وقتی سرعت سایت شما بد است یعنی از دست دادن جمع زیادی از مشتریان!

ایده آل ترین حالت سرعت سایت زیر ۳ ثانیه می باشد.

یکی از بهترین سایت هایی که می توانید سرعت سایت خود اندازه گیری کنید وب سایت gtmetrix می باشد.

بازارکار سئو چگونه است؟

اگر شما پروژه ای کار کنید می توانید بین ۳ الی ۱۰ تا پروژه سئو را در ماه داشته باشید و بین ۱۵ الی ۷۰ میلیون تومان درآمد داشته باشید.

اگر به صورت استخدامی بخواهید فعالیت کنید از ماهیانه ۶ الی ۲۰ میلیون تومان می توانید درآمدزایی کنید.

از کجا بفهمم کسب و کارم تقاضا داره یا خیر؟

اگر می خواهید سئو را برای سایت خودتان شروع کنید٬ برای بررسی میزان تقاضا حوزه کاری خود می توانید از سایت similar web استفاده کنید.

پیش نیاز های یادگیری سئو چیست؟

ابتدا باید آشنایی با فضای وب و کار با سیستم را داشته باشید. اما بقیه مباحث سئو را می توانید از صفر یاد بگیرید.

آموزش های سئو

قدم اول : سئو چیست؟

در این بخش بررسی می کنیم سئو چیست؟ چه فوایدی دارد؟ چرا باید سئو را یاد بگیریم؟

گوگل بر چه اساسی رتبه دهی سایت ها را انجام می دهد؟

هدف گوگل این است که اگر زمانی کاربر عبارتی را جستجو کرد (مثلا اخذ اقامت ترکیه برای ایرانیان)، گوگل بهترین و مرتبط ترین نتیجه را به آن کاربر نشان دهد.

گوگل هم یک کسب و کار است و رضایت کاربر برایش مهم است؛ اگر کاربری جستجو کند بیت کوین چیست اما گوگل به آن محتوایی را پیشنهاد دهد که در رابطه با میلگرد و آهن آلات است چه اتفاقی می افتد؟

کاربر با یک صفحه ی کاملا نامربوط به موضوعی که جستجو کرده مواجه می شود و قطعا بار دیگر به گوگل نمی آید بلکه از موتور های جستجو دیگر جستجوی خود را انجام می دهد.

یا اگر همان شخص بیت کوین چیست را جستجو کند و با صفحه ای که در همین زمینه محتوای مرتبطی نوشته رو به رو شود اما آن سایت بسیار کند و با ظاهری نازیبا ، دارای تصاویری بی کیفیت و … باشد، بازهم کاربر حس خوبی از آن دریافت نمی کند و احتمالا بار دیگر به جای گوگل به موتور های جستجوی دیگر سر بزند تا سایت های بهتری را پیشنهاد دهند.

پس رتبه دهی گوگل بر اساس همین هدف است ، هدفی که باعث می شود بهترین و مرتبط ترین نتیجه به کاربر نمایش داده شود و برای این هدف یکسری معیار ها و الگوریتم هایی را مشخص کرده است.

گاهی گوگل به طور رسمی برخی از این فاکتور ها را بیان می کند، به طور مثال در کانال های رسمی خود می گوید که قرار گیری کلمه کلیدی در عنوان محتوا یک امتیاز مثبت سئو به حساب می آید یا سایت هایی با سرعت بالاتر شانس بیشتری برای قرار گیری در جایگاه های نخست دارند.

اما گوگل تمام فاکتور های خود را لو نمی دهد (چراکه این کار باعث سو استفاده از الگوریتم ها می شود) و در این صورت برخی منابع معتبر دیگر (مثل سایت moz) با آزمون و خطا های بسیار به معیار های دیگر می رسند.

برخی اوقات نیز  یک متخصص سئو با تجربه ی خود متوجه یک معیار و تکنیک SEO می شود و به صورت تجربی به این پاسخ این سوال میرسد که چه فاکتور هایی برای گوگل مهم است و باعث بهتر شدن رتبه ی سایت می شود (در حالیکه در هیچ منبعی به این فاکتور ها اشاره نشده است).

نحوه ی کار موتور های جستجو

خیلی از چالش ها و مسائلی که حتی سئو کار های حرفه ای با آن مواجه میشوند به دلیل عدم درک اصولی و درست نحوه ی کارکرد گوگل به عنوان یک موتور جستجو است.

پس بسیار مهم است که از همین ابتدای ورودتان به این حوزه ، بدانید استانداردهای سئو چیست و با ساز و کار آن آشنایی داشته باشید تا تصمیمات بهتری را بتوانید اخذ کنید.

روش کار موتور های جستجو به این صورت است که ابتدا ربات های گوگل (که به خزنده هم معروف اند) وارد صفحات سایت می شوند، تمام محتوای صفحه را به شکل یک کد  می خوانند و در پایگاه داده ی خود ذخیره می کنند، سپس طبق الگوریتم های خود به آن صفحه یک امتیاز می دهند و آن امتیاز باعث می شود که جایگاه مشخصی در نتایج گوگل داشته باشند.

نکته ی مهم این است که ربات های گوگل فقط با کد ها کار دارند و تمام متن ، تصاویر گرافیکی و … را به شکل کد می بینند.

پس خزنده های گوگل پس از وارد شدن به یک صفحه از سایت سه کار انجام می دهند، محتوا را می خوانند، ذخیره می کنند و رتبه دهی می کنند.

اما یک سوال جالب پیش می آید، ربات های گوگل پس از خواندن و ذخیره کردن محتوا از کجا بدانند موضوع آن محتوا چیست؟ به طور مثال شما محتوایی در زمینه ی “کانال تلگرامی ارز دیجیتال” نوشته اید؛ گوگل محتوای شما را می بیند، از کجا بفهمد که باید این محتوا را به کاربرانی که به دنبال کانال تلگرام ارز دیجیتال هستند نشان دهد؟

ربات های گوگل با توجه به کد هایی که در صفحه وجود دارد و محتوای آن، تشخیص می دهند که این صفحه چه موضوعی دارد.

به طور مثال وارد صفحه ای می شوند که عنوان آن “آموزش HTML” است، در توضیحات متا هم عبارت آموزش اچ تی ام ال آمده، چند بار به شکل های متفاوت در متن هم از این عبارت یاد شده، حتی در تگ آلت و دیگر تگ های صفحه هم آموزش HTML وجود دارد.

گوگل متوجه می شود که موضوع این صفحه آموزش HTML است و هرچقدر که این صفحه بهینه تر باشد، رتبه ی بهتری به آن تعلق می گیرد، اینها همان فاکتور هایی هستند که ربات های گوگل برای رتبه دهی به آن توجه می کنند و قسمتی از آنها را در منابع مختلف می توانیم یاد بگیریم و قسمت دیگر را به صورت تجربی می آموزیم.

برخی اوقات محتوا های بسیار خوبی وجود دارند که نتوانستند رتبه خوبی در گوگل بگیرند چون نمی دانستند که محتوای سئو شده چیست و نتواسته اند روی کلمه ی هدف بهینه شوند. مثلا محتوای خوب و با کیفیتی در زمینه ی مهاجرت به کانادا می باشد اما به دلیل اینکه سئو نشده است، گوگل نمی تواند تشخیص دهد موضوع این محتوا مهاجرت به کاناداست ، در این صورت یا در نتایج مرتبط آن را نشان نمی دهد و یا در رتبه های پایینی آن را قرار می دهد.

پس به عنوان یک متخصص سئو تنها به منابع ، کتاب ها و دوره های آموزشی دل نبندید چراکه مواردی وجود دارند که با کسب تجربه به آنها میرسید.

برای درک اینکه SEO چیست باید بدانید که این سه دسته ی سئو اولویت و اهمیت یکسانی ندارند.

از نظر اولویت، یک سایت ابتدا باید موارد تکنیکال را بهینه کند ، سپس به سراغ سئو داخلی و در نهایت سئو خارجی برود؛ به همین دلیل اگر سایتی یک محتوای بهینه شده داشته باشد و لینک سازی خوبی هم انجام داده باشد اما سرعت آن پایین باشد رتبه ی خوبی نخواهد گرفت.

تصور کنید از سایت های مطرحی به صفحه ی سایت ما لینک داده شده و اعتبار خوبی منتقل شده است، ربات های گوگل به سایت ما وارد می شوند و می بینند که محتوای ما روی کلمه ی مد نظر نیز به خوبی سئو شده اما به دلیل مشکل تکنیکالی که وجود دارد، ربات های گوگل به درستی نمی توانند محتوا را بخوانند و آن را بررسی کنند.

از نظر اهمیت نیز دقیقا به همین شکل است و اینگونه نیست که بگوییم هر کدام از این 3 دسته اهمیت یکسانی دارند.

می توان گفت سئو داخلی و خارجی با اینکه اولویت های اول سئو نیستند اما اهمیت بالاتری دارند.

مزیت سئو چیست و چرا کسب و کار ها باید به سراغ سئو بیایند؟

تعداد جستجو ها در گوگل و همینطور خرید های اینترنتی روز به روز در حال افزایش است، امروزه افراد وارد گوگل می شوند، عبارت “خرید کفش” را جستجو می کنند، وارد یکی از 3 نتیجه ی اول گوگل می شوند، کفش مورد نظر خود را انتخاب می کنند و آن را سفارش می دهند.

آمار ها نشان می دهد اغلب افراد روی یکی از 3 نتیجه ی اول گوگل کلیک می کنند و افراد کمی هستند که به سراغ سایت هایی که در نتایج پایین تر هستند بروند؛ پس باید بدانید بودن در رتبه ی 8 با بودن در صفحه ی پنجم خیلی تفاوتی ندارد، در هر صورت کلیک ندارید.

اینجا یک فرصت بی نظیر برای سایت هایی است که در رتبه ی اول تا سوم گوگل قرار دارند، چراکه آنها ورودی زیادی از گوگل می گیرند و اگر دیگر مراحل دیجیتال مارکتینگ را به درستی انجام داده باشند می توانند فروش زیادی هم داشته باشند.

چرا باید سئو را یاد بگیریم؟

با ما همراه باشید تا باهم بخوانیم که الزام یادگیری سئو چیست. همانطور که گفتیم تعداد وب سایت ها و کسب و کار های اینترنتی روز به روز در حال افزایش است؛ تمام کسب و کار ها دوست دارند که فروش شان بیشتر شود و از آنجایی که گوگل یکی از بهترین مکان ها برای جذب مخاطب است، سرمایه گذاری روی آن ارزشش را دارد.

به همین دلیل اگر شما صاحب کسب و کار هستید با یادگیری سئو می توانید در نتایج برتر گوگل ظاهر شوید و این یعنی درامد بیشتر.

اگر هم صاحب کسب و کار نیستید و به سئو به چشم یک شغل و مهارت تخصصی نگاه می کنید، باز هم باید خیال تان از بازار کار و درآمدش راحت باشد

چراکه خیلی از صاحبین کسب و کار ها هستند که می خواهند سایت شان سئو شود اما خودشان وقت و حوصله ی یادگیری و تحقیق در این رابطه که بهینه سازی و سئو در گوگل چیست ندارند ، یا به هر دلیلی تمایلی ندارند سئو را یاد بگیرند، این اشخاص به دنبال افراد متخصصی می گردند که سئو سایت شان را انجام دهد و فروش کسب و کار شان افزایش بیاید.

مطمنا اگر این اشخاص دید درستی نسبت به سئوی سایت داشته باشند، به کارشناس سئو سایت شان مبلغ خوبی میدهند.

از همراهی شما تا پایان محتوای سئو چیست با آکادمی دیجیتال مارکتینگ فرصت کمال تشکر را داریم.

 

ادامه مطلب

زمان مطالعه : ۱۵ دقیقه

قدم دوم : بهینه سازی سرعت سایت

یکی از مهم ترین فاکتور ها در سئو سرعت وب سایت می باشد. هرچقدر سرعت سایت بالا تر باشد شانس بیشتری برای دیده شدن در نتایج برتر دارید.

بهینه سازی سرعت سایت (راهنمای کامل)

وقتی سرعت سایت شما پایین باشد هم کاربر زودتر صفحه را ترک می کند و هم در سئو وب سایت شما اثر منفی دارد.

سایت هایی که به آرامی باز می شوند حوصله کاربر را سر میبرد! و بزودی سایت را ترک می کنند.

برعکس سایت هایی که با سرعت بالایی لود می شوند ترافیک بیشتری دارند. همچنین با بهینه سازی سرعت سایت نرخ تبدیل بهتری هم دارند.

چرا بهینه سازی سرعت سایت مهم است؟

بهینه سازی سرعت سایت یکی از مهم ترین بخش های سئو تکنیکال است. یعنی علاوه بر رعایت اصول سئو محتوا باید روی  بهینه سازی و افزایش سرعت آن نیز تمرکز کنیم. اصلی ترین دلایل اهمیت سرعت سایت را در ادامه بررسی می کنیم.

۱. نرخ تبدیل : یکی از مهم ترین مزایای سرعت بالای سایت نرخ تبدیل است!

اگر سایت شما سریع تر باز شود کاربران بیشتری عمل دلخواه شما را انجام می دهند.

تصور کنید ۲ سایت با محتوای یکسان داریم…

سایت a زمان لود آن 10 ثانیه می باشد.

سایت b زمان لود آن 5 ثانیه می باشد.

کاربرانی که وارد سایت a می شوند ممکن است هنوز صفحه کامل لود نشده از آن خارج شوند … در صورتی که کاربرانی که وارد سایت b می شوند محتوای آن را می بینند و یک فعالیت در سایت انجام می دهند.

این فعالیت ها مثل ثبت نام در یک فرم، خرید، کلیک روی دکمه تماس با ما، و … می باشد.

وب سایت خرده فروشی AutoAnything بعد از اینکه زمان بارگذاری صفحه را به نصف کاهش داد فروش آن ۱۲٪ افزایش پیدا کرد.

مجموعه Walmart متوجه شد که کاهش زمان بارگذاری صفحه به مدت ۱ ثانیه باعث افزایش ۲ درصدی فروش می شود.

در نهایت بهینه سازی و افزایش سرعت سایت یا افزایش سرعت سایت تاثیر مهمی در افزایش نرخ تبدیل وب سایت دارد.

۲. نرخ پرش یاBounce rate : نرخ پرش درصد کاربرانی است که بعد از مشاهده محتوای صفحه یک وب سایت را ترک می کنند.

اگر صفحه شما سریع باز نشود، امکان دارد که کاربران صفحه را ترک کنند.

جالب است بدانید که به ازای هر ثانیه که صفحه دیر لود می شود ۱۰٪ کاربران از دست می روند.

۳. تجربه کاربر یا User experience : همه مورادی که ما در بازاریابی دیجیتال یاد می گیریم خلاصه می شود در تجربه کاربر!

اگر تجربه کاربر بد باشد برای سایت شما بد است و برعکس.

اگر می خواهید بازدید کنندگان را در سایت خود نگه دارید٬ رتبه خوبی در موتورهای جستجو داشته باشید٬ تبدیل ها را افزایش دهید٬ بازدیدکنندگان را راضی نگه دارید٬ باید یک تجربه عالی از نظر سرعت در هر زمان داشته باشیم.

سرعت وب سایت باید چقدر باشد؟

قبل از اینکه توضیح بدهیم چگونه سرعت سایت را افزایش دهیم و اموزش افزایش سرعت سایت را شروع کنیم، باید بررسی کنیم که سرعت سایت ما چقدر باشد مناسب است؟

وب سایت backlinko اعلام کرد که زمان بارگذاری وب سایت به طور میانگین 1.65 ثانیه است. با این حال خود گوگل پیشنهاد می دهد که زمان بارگذاری سایت حدود 3 ثانیه باشد.

اما هر چه سرعت سریع تر باشد بهتر است!

چگونه سرعت سایت را اندازه بگیریم؟

ابزار های مختلفی برای اندازه گیریسرعت سایت وجود دارد. دو ابزار محبوب gtmetrix و google page speed هستند.

با استفاده از این ابزار ها می توانید سرعت سایت خود را در موبایل و دکستاپ اندازه گیری کنید.

آموزش 0 تا 100 راه‌های بهینه سازی سرعت سایت

زمانی، اینترنت یک اقیانوس آبی برای راه اندازی کسب و کار به حساب می‌آمد و هر شخص یا شرکتی می‌توانست وب‌سایت خودش را در این فضا راه‌اندازی کند، بهترین رنک‌های گوگل را تصاحب کند و محصولات خود را به مخاطبان هدف بفروشد. امروزه تعداد کسب و کارهای اینترنتی به قدری زیاد شده که هر بیزینسی برای موفقیت در این شرایط باید با تمام وجود، رقابت کند تا بتواند گوی سبقت را از رقبای خود برباید و رنک‌های برتر و بالاتر گوگل را به خود اختصاص دهد. یکی از راه‌های عالی برای پیروزی در این نبرد، افزایش سرعت سایت است. از این رو است که بسیاری از مدیران و صاحبان کسب و کار تمام تلاش خود را برای افزایش سرعت سایت به کار می‌بندند.

 

در این مقاله تصمیم داریم در مورد بهترین روش های بهینه سازی سرعت وب سایت صحبت کنیم. در صورتی که شما هم تمایل دارید در رقابت با رقبای خود به موفقیت برسید، سایتی چابک و سریع داشته باشید و بهترین تجربه را برای مخاطبان، بازدیدکنندگان و مشتریان خود رقم بزنید، تا پایان این مقاله با ما همراه شوید.

 
 
 

آمار و ارقام مهم در مورد اهمیت افزایش سرعت سایت

 

پیش از آنکه بخواهیم به روش های بهینه سازی سرعت سایت بپردازیم، لازم است یک سری آمار و ارقام ارزشمند در مورد اهمیت این مبحث را با هم مرور کنیم. این آمار و ارقام به ما کمک می‌کند که رویکرد بهتری نسبت به مسئله افزایش سرعت سایت داشته باشیم و بتوانیم با تأثیر این فاکتور در موفقیت کسب و کار خود آشنا شویم:

  • در صورتی که بارگذاری سایت شما بیش از 4 ثانیه طول بکشد، از هر 4 بازدیدکننده، 1 نفر تصمیم می‌گیرد سایت‌تان را ترک کند.
  • 46 درصد از کاربران، به وب‌سایت‌هایی که سرعت و عملکرد ضعیفی دارند دوباره سر نمی‌زنند.
  • مطالعات نشان می‌دهد که کاهش سرعت سایت یا افزایش زمان بارگذاری می‌تواند رضایت مشتریان را به میزان قابل توجهی افزایش دهد. در واقع هر ثانیه افزایش زمان بارگذاری، موجب کاهش 16 درصدی رضایت مشتریان می‌شود.
  • 64 درصد از کسانی که خرید اینترنتی انجام می‌دهند، اگر یک بار در هنگام بازدید از فروشگاه اینترنتی شما به احساس نارضایتی برسند، در دفعات بعدی سعی می‌کنند سراغ فروشگاه‌های اینترنتی دیگری بروند.
  • مطالعات متخصصان سئو نشان می‌دهد که بهترین زمان بارگذاری سایت برای افزایش نرخ تبدیل، 0 تا 4 ثانیه است. به طور کلی 5 ثانیه نخست زمان بارگذاری، بیشترین تأثیر را روی نرخ تبدیل سایت دارد. هر یک ثانیه‌ای که زمان بارگذاری سایت بیشتر شود، نرخ تبدیل به طور میانگین 4.42 درصد کاهش می‌یابد.
  • میانگین زمان بارگذاری صفحات سایت در دستگاه‌های موبایل، 15.3 ثانیه است. این عدد واقعاً تأسف‌آور است ولی اگر شما به عنوان مدیر یک کسب و کار توانایی افزایش سرعت سایت در موبایل را داشته باشید، قطعاً می‌تواند رضایت گوگل و مخاطبان را راحت‌تر جلب کنید. 64 درصد از کاربران گوشی هوشمند انتظار دارند که صفحات وب در کمتر از 4 ثانیه بارگذاری شوند.
  • 83 درصد از کاربران آنلاین انتظار دارند که وب‌سایت‌ها خیلی سریع بارگذاری شوند (اصطلاحاً بالا بیایند). در واقع آن‌ها می‌خواهند زمان بارگذاری سایت‌ها بین 0 تا 3 ثانیه باشد.
  • تحقیقات برخی از متخصصان نشان می‌دهد که اگر زمان بارگذاری سایت بیش از 3 ثانیه باشد، 40 درصد از کاربران تصمیم می‌گیرند سایت را ترک کنند.
  • صفحاتی که در عرض یک یا دو ثانیه بارگذاری می‌شوند، نرخ پرش 9 درصدی را تجربه می‌کنند ولی صفحاتی که بارگذاری‌شان بیش از 5 ثانیه باشد، با نرخ پرش 38 درصد روبرو خواهند شد.
  • بر اساس نظرسنجی‌های تخصصی، نیمی از کاربران آنلاین اعلام کرده‌اند که حاضر هستند هیچ انیمیشن یا ویدیویی در صفحات سایت نباشد ولی در عوض زمان بارگذاری تا حد امکان کاهش یابد. همین مسئله نشان می‌دهد که بهینه سازی سرعت وب سایت برای مخاطب، از هر قابلیتی جذاب‌تر است.
 
 

5 دلیل اهمیت افزایش سرعت سایت

 

سوالی که خیلی از مدیران و صاحبان کسب و کار مطرح می‌کنند این است که سرعت سایت تا چه اندازه روی موفقیت بیزینس ما تأثیر دارد؟ در صورتی که زمان بارگذاری سایت را تا حد امکان کاهش دهیم، با چه مزایا و نقاط قوتی روبرو خواهیم شد؟ در این بخش از مقاله می‌خواهیم به مزایا و دلایل اهمیت بهینه سازی سرعت وب سایت بپردازیم.

1. بهبود رنک سایت در نتایج جستجوی گوگل و سایر موتورهای جستجو

یکی از مهم‌ترین فاکتورهای رتبه بندی سایت در موتورهای جستجو، سرعت سایت است. بنابراین در صورتی که دنبال بهبود رنک صفحات سایت خود در نتایج جستجوی گوگل و سایر موتورهای جستجو هستید، لازم است اقدامات لازم برای بهینه سازی سرعت وب سایت را انجام دهید.

طبق مطالعات مجموعه Moz، 92 درصد از کلیک‌ها تنها به صفحه اول نتایج جستجوی گوگل تعلق دارد. می‌دانید این عدد به چه معناست؟ یعنی حتی سایت‌هایی که در صفحه دوم نتایج جستجو جای می‌گیرند، شانس زیادی برای دریافت کلیک و جذب کاربر ندارند. در نتیجه اگر می‌خواهید در میدان رقابت پیروز شوید و وب‌سایت خود را به ماشینی برای تولید ثروت تبدیل کنید، هیچ چاره‌ای جز ورود به صفحه نخست نتایج جستجو ندارید.

یکی از مهم‌ترین فاکتورهایی که به شما کمک می‌کند به هدف خود برسید و یکی از رنک‌های عالی گوگل را تصاحب کنید، بهینه سازی سرعت وب سایت است.

 
 
 
 

2. بهینه سازی تجربه کاربران و بازدیدکنندگان سایت

 

یکی از مفاهیمی که روی برندسازی و استقبال مخاطبان هدف از یک وب‌سایت تأثیر دارد، تجربه کاربری (User Experience) است. تجربه کاربری، مجموعه عواطف، احساسات و تجربیاتی است که در اثر ارتباط و تعامل مخاطب با وب‌سایت و کسب و کار شما در وجود مخاطب شکل می‌گیرد.

یکی از مسائلی که روی تجربه کاربران و مخاطبان ما تأثیر دارد، همین سرعت سایت است. در صورتی که سرعت سایت پایین باشد و مخاطبان مجبور شوند که برای مطالعه یک مقاله یا بررسی یک محصول، بیش از حد منتظر بمانند، قطعاً سایت ما را ترک می‌کنند و رقبا را به ما ترجیح می‌دهند.

این در حالی است که تلاش برای بهینه سازی سرعت وب سایت می‌تواند تمایل مخاطبان به خرید کردن از ما را بیشتر کند؛ چون می‌دانند که پس از ورود به سایت ما مجبور نیستند، منتظر بمانند و بی‌حوصله شوند. تجربه نشان می‌دهد که کاربران ایرانی این توان و تحمل را دارند که حداکثر تا 7 ثانیه صبر کنند ولی اگر زمان بارگذاری از این حد بیشتر شود، نرخ پرش (Bounce Rate) سایت به میزان چشمگیری افزایش می‌یابد.

هر چه بیشتر به مبحث افزایش سرعت سایت اهمیت بدهید و برای افزایش سرعت سایت خود تلاش کنید، مطمئن باشید تجربه بهتری برای مخاطبان رقم می‌زنید، نرخ پرش (بانس ریت) را کاهش می‌دهید و رنک سایت خود را در نتایج جستجو بهبود می‌بخشید.

 
 
 

3. افزایش نرخ تبدیل صفحات سایت با بهینه سازی سرعت وب سایت

 

تصور برخی از مدیران و صاحبان کسب و کار در مورد «نرخ تبدیل»، چندان کامل نیست. آن‌ها تصور می‌کنند نرخ تبدیل فقط به آن دسته از کاربرانی مربوط می‌شود که محصولات و خدمات سایت ما را خریداری کنند. این در حالی است که منظور از تبدیل شدن کاربران، انجام اقداماتی است که ما به عنوان مدیر کسب و کار از کاربران خود می‌خواهیم.

به عنوان مثال در یکی از صفحات سایت از کاربران می‌خواهیم شماره تماس و آدرس ایمیل خود را وارد و در سایت ثبت نام کنند. در این حالت هم کاربرانی که این کار را انجام دهند، تبدیل شده‌اند. ممکن است در یک صفحه از مخاطبان بخواهیم که مقاله‌ای را بخوانند و در انتها کامنت بگذارند. آن دسته از کاربرانی که کامنت بگذارند، تبدیل شده‌اند.

بنابراین خرید کردن تنها بخشی از مفهوم «تبدیل شدن» است. به طور کلی، منظور از نرخ  تبدیل، نسبت بازدیدکنندگانی که تبدیل می‌شوند (اقدامات مورد نظر ما را انجام می‌دهند) به کل بازدیدکنندگان سایت است.

در صورتی که روش‌های بهینه سازی سرعت سایت را  به کار بگیرید و بتواند زمان بارگذاری سایت خود را تا حد امکان کاهش دهید، مطمئناً تجربه بهتری برای بازدیدکنندگان سایت خود رقم می‌زنید و در نتیجه کاربران هم خیلی راحت‌تر و با میل و اشتیاق بیشتری به اقدامات مورد نظر شما عمل می‌کنند. از این رو است که افزایش سرعت سایت این قدرت و توانایی را دارد که نرخ تبدیل سایت شما را افزایش دهد.

 
 
 

4. افزایش شهرت و برتری برند شما نسبت به رقبا

 

یکی از مهم‌ترین مزایای بهینه سازی سرعت سایت برای شما، افزایش شهرت و برتری برندتان نسبت به رقباست. در گذشته کسانی که مغازه داشتند، جلوی در مغازه خود می‌ایستادند، فریاد می‌زدند و محصولات و خدمات خود را تبلیغ می‌کردند. سپس مخاطب هدف وارد مغازه می‌شد. در صورتی که از کیفیت محصولات و خدمات راضی می‌شد، باز هم به آن مغازه مراجعه می‌کرد ولی اگر فروشنده نمی‌توانست رضایت مشتری را جلب کند، به احتمال زیاد مشتری ترجیح می‌داد که دفعات بعد از مغازه دیگری خرید کند.

امروزه کسب و کارهای اینترنتی امکان داد و فریاد کردن و شلوغ‌بازی ندارند؛ بلکه باید از روش‌های حرفه‌ای و اصولی برای برندینگ استفاده کنند. یکی از روش‌های خوب برای رسیدن به شهرت و برتری نسبت به رقبا، تصاحب رتبه‌های برتر گوگل است. کسب و کارهای اینترنتی برای رسیدن به این هدف، لازم است روی افزایش سرعت سایت خود کار کنند.

ناگفته نماند که وقتی مشتری وارد فروشگاه اینترنتی شما شد، باید بهترین خدمات و محصولات ممکن را به او ارائه دهید ولی افزایش سرعت سایت هم می‌تواند تجربه مشتری را بهبود ببخشد و نام برند شما را بر صفحات سفید ذهن او حکاکی کند.

 
 
 

5. افزایش درآمد کسب و کار

 

آخرین مزیتی که در این بخش می‎خواهیم به آن بپردازیم، افزایش درآمد کسب و کار است. حتی اگر بهترین بیزینس اینترنتی دنیا را راه اندازی کنیم ولی نتوانیم به درآمد مناسب و قابل قبولی برسیم، قطعاً به مشکل خواهیم خورد و دیر یا زود مجبور می‌شویم که باید کرکره‌های بیزینس خود را پایین بکشیم و به خانه برگردیم. بنابراین تمام کسب و کارها باید به فکر افزایش درآمد خود باشند تا بتوانند بقای خود را تضمین کنند و زمینه را برای رشد و توسعه فراهم نمایند.

همان طور که گفتیم بهینه سازی سرعت سایت باعث بهبود تجربه کاربران و افزایش رضایت آن‌ها از سایت می‌شود. هر چه رضایت کاربران از ما بیشتر شود، احتمال خریدشان از ما هم بیشتر خواهد شد. در نتیجه با افزایش فروش، شاهد افزایش درآمد کسب و کارمان خواهیم بود.

 

یک سوال مهم: چه سرعتی برای وب‌سایت مناسب است؟

بعضی از منابع بر این باور هستند که بهترین زمان ممکن برای بارگذاری سایت، 1 ثانیه است ولی اکثر منابع، زمان استاندارد بارگذاری سایت را زیر 3 ثانیه اعلام می‌کنند و می‌گویند: «اگر زمان بارگذاری سایت از 3 ثانیه بیشتر شود، 40 درصد کاربران از سایت خارج می‌شوند.»

البته آمار و اعدادی که بیان کردیم، برای کسب و کارهای ایرانی کمی فرق می‌کند؛ چون سرعت اینترنت ایران از استاندارد جهانی کمتر است. از این رو است که برخی از متخصصان ایرانی، سرعت بارگذاری 3 تا 7 ثانیه را برای بیزینس‌های آنلاین داخل ایران، قابل قبول می‌دانند.

در صورتی که می‌خواهید یک کسب و کار اینترنتی حرفه‌ای و به‌روز داشته باشید، سعی کنید روش‌های بهینه سازی سرعت وب سایت را یاد بگیرید و زمان بارگذاری سایت خود را تا حد امکان پایین بیاورید. این کار باعث می‌شود که توجه گوگل را جلب کنید و دل مخاطبان و مشتریان خود را به دست بیاورید.

 
 

چگونه سرعت سایت خود را اندازه‌گیری و ارزیابی کنیم؟

 

قبل از اینکه بخواهیم به بهینه سازی سرعت وب سایت خود فکر کنیم، باید ببینیم که سرعت سایتمان در چه وضعیتی قرار دارد. خوشبختانه ابزارهای مختلفی برای اندازه‌گیری و ارزیابی سرعت سایت وجود دارد که در ادامه با دو مورد از محبوب‌ترین ابزارهای موجود آشنا خواهیم شد:

 
 

1. جی‌تی‌متریکس (GTMetrix)

جی تی متریکس برای محاسبه سرعت سایت
 

سایت جی‌تی‌متریکس (GTMetrix) یکی از معروف‌ترین ابزارهای اندازه‌گیری سرعت سایت است و گزارش‌های مهمی در مورد وضعیت سرعت و زمان بارگذاری سایت در اختیار مخاطبان خود قرار می‌دهد. نکته مهمی که در مورد جی‌تی‌متریکس وجود دارد این است که استفاده از آن کاملاً رایگان است.

در تصویر فوق نمایی از این ابزار را مشاهده می‌کنید. کافی است در کادری که دیده می‌شود، آدرس سایت خود را وارد کنید تا در عرض چند ثانیه گزارش سایت در اختیار شما قرار گیرد. در تصویر زیر نمونه‌ای از گزارش را مشاهده می‌کنید (این گزارش مربوط به سایت hubspot است و زمان بارگذاری سایت را 4.6 ثانیه اعلام می‌کند):

آشنایی با جی تی متریکس برای افزایش سرعت سایت
 
 

2. گوگل پیج اسپید (Google Page Speed)

Google Page Speed و بهینه سازی سرعت سایت

این ابزار هم یکی از بهترین ابزارهای کاربردی برای اندازه‌گیری سرعت سایت است. برای آنالیز سرعت سایت، کافی آدرس سایت خود را در کادر بالا وارد کنید. البته برای کار کردن با این ابزار به اطلاعات بیشتری نیاز دارید که در تصویر زیر آمده است:

اندازه گیری سرعت سایت
 
 

روش‌های بهینه سازی سرعت سایت

 

اکنون به اصل مطلب رسیدیم و می‌خواهیم در کنار هم راه های افزایش سرعت سایت را یاد بگیریم. در صورتی که از ابزارهای اندازه‌گیری سرعت سایت استفاده کردید و فهمیدید که سرعت سایتتان قابل قبول نیست، می‌توانید از طریق روش‌های زیر سرعت سایت خود را افزایش دهید. حتی اگر زمان بارگذاری سایتتان مناسب است، روش‌های زیر به شما کمک می‌کند که به وضعیت بهتر و مطلوب‌تری برسید و میزان رضایت مخاطبان خود را افزایش دهید:

 
 

1. هاست و دامنه مناسبی انتخاب کنید

 

یکی از مهم‌ترین راهکارها برای بهینه سازی سرعت سایت ، خرید هاست و دامنه‌ مناسب برای یک وب‌سایت حرفه‌ای است. بعضی از کسب و کارها و متخصصان، فقط سراغ هاست‌های ارزان‌قیمت می‌روند. برای داشتن یک سایت پرسرعت روی نوع سرور، نوع هاست و خصوصیات آن‌ها وسواس به خرج دهید.

استفاده از خدمات میزبانی اشتراکی یکی دیگر از اشتباهات مرگباری است که سرعت سایت ما را به میزان چشمگیری کاهش می‌دهد. در خدمات میزبانی اشتراکی، یک سرور برای راه‌اندازی چند سایت مورد استفاده قرار می‌گیرد. اگر می‌خواهید یک سایت درجه یک داشته باشید از میزبانی اختصاصی ابری استفاده کنید.

البته توجه داشته باشید که این هاست و فضای میزبانی، سرورهای قدرتمندی داشته باشند و در آن‌ها از حافظه SSD استفاده شده باشد. برای انتخاب هاست و دامنه، حتماً از یک متخصص کاربلد و توانا کمک بگیرید تا تلاش‌ها و منابع مالی‌تان هدر نرود.

 
 

2. از یک سیستم مدیریت محتوای خوب کمک بگیرید

 

در حال حاضر از سیستم‌های مدیریت محتوای مختلفی برای راه اندازی وب‌سایت استفاده می‌شود. یکی از بهترین و معروف‌ترین سیستم‌های مدیریت محتوا، وردپرس نام دارد. وردپرس در سال‌های اخیر به قدری قوی و خوب عمل کرده که نظر بسیاری از متخصصان را به خود جلب کرده است و اکثراً از این سیستم برای راه‌اندازی سایت استفاده ‌کنند.

این CMS (Content Management System یا سیستم مدیریت محتوا) به شما کمک می‌کند که سایتی با سرعت بالا داشته باشید. با امکاناتی که این CMS در اختیارتان قرار می‌دهد می‌توانید روی افزایش سرعت سایت خود کار کنید و خیلی راحت از رقبای خود سبقت بگیرید.

 
 

3. قابلیت کش مرورگر را فعال کنید

 

قابلیت ذخیره‌سازی یا همان کش مرورگر (Browser Caching)، قابلیتی است که به کاربر کمک می‌کند  اطلاعات موجود در سایت شما (مثل تصاویر، ویدیوها، فایل‌های مربوط به قالب و کدنویسی آن) را روی مرورگر خود ذخیره کند. اگر این قابلیت را فعال کنید، دیگر نیازی نیست که کاربر این همه اطلاعات را پس از هر بار ورود به سایت شما دانلود کند. در واقع هر مرورگر پس از یک بار ورود به سایت شما، اطلاعات را در خود ذخیره می‌کند.

فعال کردن قابلیت کش مرورگر، سرعت سایت شما را برای کاربرانی که برای بار دوم یا چندم وارد سایت شما می‌شوند، افزایش می‌دهد. البته توجه داشته باشید که خیلی از مرورگرها، قابلیت ذخیره‌سازی را به صورت خودکار فعال می‌کنند ولی اگر چنین قابلیتی فعال نبود، از طریق افزونه‌های W3 Total Cache و WP Super Cache می‌توانید قابلیت مذکور را به سایت خود اضافه کنید. توجه داشته باشید که افزونه‌هایی که معرفی کردیم برای بهینه سازی سرعت سایت در وردپرس است.

 
 

4. قابلیت فشرده‌سازی (Gzip) را برای سایت خود فعال کنید

 

یکی از دلایل اصلی افزایش زمان بارگذاری یا کاهش سرعت سایت، بالا بودن حجم فایل‌هاست. در این مواقع باید فایل‌های موجود در سایت خود را فشرده کنیم تا حجم آن‌ها کاهش و سرعت سایتمان تا حد زیادی افزایش یابد. قابلیت فشرده‌سازی Gzip در این مسیر کمک زیادی به ما می‌کند. برای فعال کردن این قابلیت در سیستم مدیریت محتوای وردپرس، کافی است افزونه WordPress Gzip Compression را روی سایت خود نصب کنید.

در صورتی که دوست دارید از فعال بودن قابلیت فشرده‌سازی Gzip در سایت خود مطمئن شوید، کافی است آدرس سایت خود را در کادر سایت Check Gzip Compression قرار دهید.

 
 

5. حجم تصاویر موجود در سایت را بهینه‌سازی کنید

 

یکی از اصلی‌ترین عوامل بهینه سازی سرعت سایت این است که حجم تصاویر موجود در صفحات سایت را تا حد امکان بهینه‌سازی کنید تا هم کیفیت مناسبی داشته باشند و هم حجم بالای آن‌ها موجب کاهش سرعت سایت نشود.

برای این کار می‌توانید ابتدا تصاویر خود را با استفاده از ابزارهای کاهش حجم تصاویر مثل Compressor.io ، بهینه‌سازی کنید، فرمت آن‌ها را به «WebP» تغییر دهید و سپس روی سایت قرار دهید.

در صورتی که تمایل دارید مسیر قبلی را طی نکنید، می‌توانید از افزونه‌هایی که در این زمینه وجود دارد کمک بگیرید. این افزونه‌ها به صورت خودکار، حجم تصاویر را بهینه‌سازی می‌کنند. از جمله این افزونه‌ها می‌توان به TinyPNG،EWWW  Image Optimizer و ShortPixel Image Optimizer اشاره کرد.

 
 

6. فایل‌های JavaScript و CSS موجود در سایت خود را ادغام کنید

 

برای افزایش سرعت سایت خود لازم است فایل‌های JavaScript و CSS موجود در سایت خود را با هم ادغام کنید. در واقع لازم است چند فایل را در یک فایل قرار دهید. به این فرایند « Minify» هم گفته می‌شود. با این کار، بسیاری از فایل‌های اضافی را از سرور حذف می‌کنید و به همین خاطر سرعت سایت شما افزایش می‌یابد. برای انجام این کار در سیستم مدیریت محتوای وردپرس می‌توانید از افزونه Better WordPress Minify کمک بگیرید.

 
 

7. افزونه‌های وردپرسی اضافه را حذف کنید

 

در ابتدا وقتی افزونه‌های جدید به بازار آمده بود، خیلی از کسانی که سایت وردپرسی داشتند خوشحال بودند؛ چون می‌دیدند که می‌توانند به کمک این افزونه و بدون نیاز به یک خط برنامه‌نویسی، تغییرات لازم را روی سایت خود اعمال کنند. به مرور زمان، سایت‌های وردپرسی پر از افزونه‌هایی شد که بعضی از آن‌ها کارهای یکسان انجام می‌دادند و همین زیادی افزونه‌ها موجب کاهش سرعت سایت شده بود.

اینجا بود که متخصصان طراحی سایت وارد بازی شدند و از مدیران سایت‌ها درخواست کردند که برای بهینه سازی سرعت وب سایت ، افزونه‌های اضافی را حذف کنند. البته توجه داشته باشید که وجود برخی از افزونه‌ها ضروری است و حتی اگر باعث شوند که سرعت سایت شما اندکی کاهش یابد، نباید آن‌ها را حذف کنید.

 
 

8. ویدیوها را در هاست بارگذاری نکنید و از سایت‌های میزبانی ویدیو کمک بگیرید

 

در حال حاضر کیفیت و جذابیت ویدیوها به شدت بالا رفته و استفاده از آن‌ها در سایت، می‌تواند به جذب مخاطب و افزایش نرخ تبدیل کمک کند. البته ویدیوها به خاطر حجم زیادی که دارند، می‌توانند بخش زیادی از هاست و فضای میزبانی سایت شما را اشغال کنند و سرعت سایت‌تان را به میزان قابل توجهی کاهش دهند.

بنابراین به جای آپلود کردن ویدیوهای جذاب روی سایت و قرار دادن آن‌ها برای نمایش، لازم است از سایت‌های میزبانی ویدیو مثل آپارات، یوتیوب و غیره کمک بگیرید. باید ابتدا ویدیوهای خود را در این سایت‌ها بارگذاری کنید و سپس در سایت خود قرار دهید. با این کار، فضای هاست خود را آزاد نگه می‌دارید. همچنین می‌توانید یک هاست اختصاصی ویدیو بخرید، ویدیوهای مورد نظر را بدون قرار دادن در هاست اصلی، در هاست ویدیو قرار دهید و در نهایت لینک دانلود ویدیوها را در اختیار کاربران قرار دهید.

 
 

9. از افزونه‌های لود تنبل یا لیزی لود (LazyLoad) کمک بگیرید

 

یکی دیگر از روش‌های نوین بهینه سازی سرعت سایت و افزایش سرعت بالا آمدن سایت کمک گرفتن از افزونه‌هایی است که بارگذاری تنبل یا لیزی لود انجام می‌دهند. این افزونه‌ها به سایت ما کمک می‌کنند که تنها تصاویری را بارگذاری کند که در کادر مرورگر کاربر قرار می‌گیرد.

اگر بخواهیم ساده‌تر بگوییم: «سایت ما بررسی می‌کند که کاربر، الآن کدام بخش از سایت را در کادر مرورگر خود دارد. وقتی آن بخش مشخص شد، سایت تنها تصاویر موجود در آن بخش را بارگذاری می‌کند و به کاربر نمایش می‌دهد. با این کار سایر تصاویر موجود در سایت، بارگذاری نمی‌شود؛ مگر اینکه کاربر، به سایر بخش‌های صفحه سر بزند. در آن صورت، تصاویری که در آن بخش‌ها قرار دارد هم بارگذاری می‌شود.»

در صورتی که شما هم می‌خواهید قابلیت لود تنبل را در سایت خود فعال کنید، افزونه‌های jQuery Image Lazy Load WP، Lazy Load و BJ Lazy Load می‌توانند به شما کمک کنند.

 
 

10. قالب سایت خود را بهبود ببخشید یا کلاً عوض کنید

 

در صورتی که از قالب قدیمی یا غیراستاندارد استفاده کنید، حتماً سرعت سایتتان به میزان قابل توجهی افت خواهد کرد. در صورتی که امکان دارد برای بالا بردن سرعت بارگذاری سایت قالب آن را به‌روزرسانی کنید و بهبود ببخشید. در صورتی که امکان آپدیت آن وجود ندارد، در سریع‌ترین زمان ممکن قالب خود را عوض کنید. توجه داشته باشید که برای تعویض قالب، حتماً با یک یا چند متخصص حرفه‌ای طراحی سایت مشورت کنید. آن‌ها به شما خواهند گفت که از چه قالب و با چه ویژگی‌هایی استفاده کنید.

 

همیشه تحلیل (پیش‌گیری) بهتر از درمان است!

 

در این مقاله تلاش کردیم با مفهوم بهینه سازی سرعت وب سایت آشنا شویم و به دلایل اهمیت این مفهوم و شیوه اندازه‌گیری سرعت سایت بپردازیم. همچنین روش‌های افزایش سرعت سایت را در کنار هم مرور کردیم.

به طور کلی برای موفقیت در کسب و کار اینترنتی، لازم است تحلیل و آنالیز بیزینس را جدی بگیریم تا مجبور نباشیم مشکلات و بیماری‌های کسب و کار خود را درمان و رفع کنیم. در کسب و کارهای آنلاین، آنالیز و تحلیل، حکم پیش‌گیری از بیماری‌ها را دارد.

یکی از بهترین ابزارها برای تحلیل وب‌سایت و پیش‌گیری از مشکلات احتمالی، گوگل آنالیتیکس (Google Analytics) است. با این ابزار می‌توانید وضعیت کسب و کار خود را ارزیابی کنید، مشتریان مناسب را هدف بگیرید، رفتار کاربران روی صفحات سایت خود را بررسی کنید و روی صفحات پربازده سایت خود سرمایه‌گذاری نمایید.

دوره آموزش گوگل آنالیتیکس به شما کمک می‌کند که شیوه کار کردن با این ابزار خاص و کارآمد را به صورت کاربردی یاد بگیرید و از آن برای تحلیل کسب و کار خود استفاده کنید.

شما از چه روش‌هایی برای بهینه سازی سرعت وب سایت خود استفاده می‌کنید؟ از نظر شما بهترین روش برای افزایش سرعت سایت چیست؟ از چه ابزارهایی برای اندازه‌گیری سرعت سایت کمک می‌گیرید؟ بی‌توجهی به افزایش زمان بارگذاری سایت، چه پیامدهایی برای کسب و کارهای اینترنتی به همراه دارد؟ لطفاً نظرها، پیشنهادها و تجربیات خود در زمینه بهینه سازی سرعت وب سایت را با ما و سایر همراهان آکادمی فرصت در بخش نظرات (زیر همین مقاله) به اشتراک بگذارید.

 

ادامه مطلب

زمان مطالعه : ۱۵ دقیقه

قدم سوم : نصب ssl سایت

در این مقاله ساده ترین روشی که با استفاده از آن امنیت url سایت خود را بالا ببرید توضیح دادیم.

آموزش کامل نصب SSL سایت

آیا با گواهی نامه ی SSL آشنایی دارید و می دانید چرا برای وب سایت ها مهم است؟

یا اصلا چرا اس اس ال یکی از فاکتور های مهم سئو به حساب می آید و نصب ssl سایت چگونه انجام می گیرد؟ تا انتهای قدم سوم از آموزش رایگان سئو آکادمی فرصت همراه ما باشید.

 
 
 

آشنایی با SSL

نه تنها متخصصین سئو بلکه اکثر افرادی که در دنیای وب فعالیت می کنند با SSL رو به رو شده و یا اسم آن را شنیده اند.

می توانید برای آشنایی با سئو به قدم اول از آموزش رایگان سئو مراجعه کنید: سئو چیست؟

اس اس ال یا Secure Socket Layer برای امنیت وب سایت ها به کار می رود؛ اگر دقت کرده باشید در ابتدای آدرس برخی سایت ها http و برخی دیگر https وجود دارد، این حرف s که به ادرس سایت اضافه شده نشان می دهد که این سایت گواهی نامه ی ssl دارد.

وب سایتی که گواهی نامه ی اس اس ال آن فعال باشد یا برای نصب ssl سایت خود اقدام کرده باشد، از لایه ی ایمنی برخوردار است که اجازه نمی دهد شخص سومی به اطلاعات کاربران سایت دست پیدا کند.

اجازه دهید یک مثال بزنم :

فرض کنید شما دارای یک فروشگاه اینترنتی هستید و پس از تحقیقات کلمات کلیدی، سایت تان را روی کلمات مورد نظر سئو کردید، کاربران از گوگل وارد سایت شما می شوند، محصولات شما را می پسندند و روی دکمه ی ثبت سفارش کلیک می کنند، در این مرحله یکسری اطلاعات از جمله نام و آدرس و شماره تماس و  البته شماره کارت و …. را باید وارد کنند تا سفارش شان ثبت شود.

این اطلاعات به راحتی می تواند توسط هکر ها به سرقت برود، اما اگر شما برای نصب ssl سایت خود اقدام کرده باشید، دیگر شخص سومی به این اطلاعات دست پیدا نمی کند، پس میشود گفت با وجود این موضوع امنیت سایت و اطلاعات کاربرانش تضمین می شود.

 
 

چرا نصب ssl سایت برای گوگل مهم است؟

همانطور که بارها گفتیم ، گوگل هم یک کسب و کار است و میخواهد کاربرانش را راضی نگه دارد.

سایت هایی که در رتبه های برتر گوگل هستند، در واقع مورد تایید گوگل اند و می توان گفت گوگل آنها را به کاربران پیشنهاد داده است.

حال فرض کنید سایتی که گوگل در رتبه های برتر خود آورده و به کاربر پیشنهاد داده از نظر امنیتی دچار مشکل باشد، یعنی کاربر بخواهد در آن سفارشی ثبت کند یا اطلاعاتی وارد کند ، اما آن سایت امن نباشد و آن اطلاعات هک شوند.

در این صورت چه اتفاقی می افتد؟ کاربران دیگر به سایت هایی که گوگل معرفی کرده اعتماد نمی کنند و سعی می کنند جستجوی خود را از موتور های جستجوگر دیگر انجام دهند و این موضوع برای اعتبار کسب و کار گوگل اصلا خوب نیست.

 
 

چرا باید از SSL استفاده کنیم ؟

وظیفه ی اصلی گواهینامه ی اس اس ال ، تایید اعتبار سایت هاست، می توان گفت که سایتی که از SSL استفاده می کند سایتی ایمن و قابل اعتماد است .

در فروشگاه های اینترنتی همین امر به باعث می شود که مشتری به شما بیشتتر اعتماد کند و حتی در فروش سایت شما تاثیر مستقیم دارد.

خیلی از افراد تا سالها از خرید اینترنتی میترسیدند ، دقیقا به خاطر همین مسائل امنیتی ؛ می گفتند احتمال دارد اطلاعات حساب بانکی و یا دیگر اطلاعات شخصی مان لو برود و …

اما امروزه اطلاعات افراد در رابطه با SSL و مسائل امنیتی بیشتر شده است، آنها برای خرید های اینترنتی اولین نکته ای که به آن دقت می کند همین تضمین امنیت اطلاعات شان است.

پس شما اگر می خواهید روی سئو سایت تان کار کنید، یا کسب و کار اینترنتی هستید و می خواهید فروش خود را افزایش دهید، یکی از اقدامات ابتدایی آن نصب ssl سایت یا به عبارتی اخذ گواهی نامه ی اس اس ال برای سایت می باشد.

 

 
 

تفاوت اس اس ال رایگان و غیر رایگان

برای نصب گواهی نامه اس اس ال روی سایت دو راه داریم ، می توانیم این گواهی نامه را به صورت رایگان و یا غیر رایگان تهیه کنیم، اما این دو روش چه تفاوتی باهم دارند؟

اولین تفاوت آنها مدت اعتبارشان می باشد، معمولا اعتبار گواهینامه های رایگان 1 تا 3 ماهه است اما گواهینامه های غیر رایگان به صورت یک ساله صادر می شوند.

مورد بعدی این است که برخی مرورگر ها گواهینامه های رایگان را اصلا امن نمی دانند و ممکن است با اینکه شما نسبت به نصب ssl سایت خود اقدام کردید اما مرورگر آن را نپذیرد و به کاربران سایت ارور ایمن نبودن سایت را بدهد.

 
 

خرید SSL و استفاده از گواهینامه غیر رایگان

برای استفاده از اس اس ال غیر رایگان ، شما باید گواهی نامه SSL را از سرویس دهنده ی مرتبط خریداری کنید، این مورد همان نصب SSL سایت غیر رایگان است که در قسمت قبل توضیح دادیم.

مجموعه های زیادی وجود دارند که این خدمات را ارائه می دهند، کافیست عبارت “خرید SSL” را جستجو کنید و وارد یکی از آن سایت ها شوید.

 در تصویر زیر نمونه ای از خدمات اس اس ال را که شرکت های مرتبط ارائه می دهند مشاهده می کنید :

 
نمونه ای از نصب SSL سایت

اگر میخواهید از این سرویس هایی که شرکت های ارائه دهنده ی SSL ارائه می دهند استفاده کنید، احتمالا با سرویس های متنوعی روبه رو میشوید که ویژگی های مختلفی دارند، شما باید بر اساس سایت تان و نیاز هایی که دارد ، سرویس مورد نظر خود را انتخاب کنید.

به طور مثال وب سایت هایی که در حوزه ی بیمه فعالیت می کنند ، باید بیشتر روی انتخاب سرویس SSL شان دقت کنند تا یک وب سایت در حوزه ی برنامه نویسی.

اما همیشه نیاز به خرید SSL ندارید؛ گاهی مجموعه ای که میزبانی سایت شما را بر عهده دارند ، این گواهی نامه را به صورت رایگان در اختیار شما قرار میدهند.

در این صورت شما می توانید با مراجعه به پنل مدیریتی هاست تان، این گواهینامه را فعال کنید، تصویر زیر نمونه ای از فعالسازی اس اس ال در هاست cpanel است که یکی از مجموعه های هاستینگ به کاربرانش ارائه می دهد :

نمونه ای از فعالسازی اس اس ال در هاست cpanel
 
 

نصب SSL روی وب سایت های وردپرسی

اما بعد از خرید و فعالسازی اس اس ال روی سایت، باید آن را روی سایت مان نصب کنیم، در سایت هایی که از سیستم مدیریت محتوای وردپرس استفاده می کنند، کار بسیار راحت است، چراکه پلاگین های زیادی وجود دارند که می توان به صورت رایگان آنها را دانلود و فعال کرد.

پلاگین هایی مثل Really simple SSl ، HTTPS Redirection ، One Click SSL و … از جمله این پلاگین ها هستند که شما می توانید از مخزن وردپرس دانلود کنید.

پیشنهاد ما به شما افزونه ی Really Simple SSL است که برای دانلود آن به پیشخوان وردپرس سایت وارد میشوید و از قسمت افزونه ها روی افزودن افزونه کلیک میکنید و با تایپ نام این افزونه آن را نصب و فعال می کنید؛ خوبی این افزونه این است که همه چیز در آن به صورت اتوماتیک انجام می شود.

پس از نصب و فعالسازی در نوار سمت راست وردپرس تان و در بخش تنظمیات، قسمتی مشاهده می شود به نام SSL که با کلیک بر روی آن می توانید به تنظیمات SSL دست پیدا کنید.

در اینجا نیاز است که SSL را به سایت متصل کنید ، روی عبارت “پیش بروید ، SSL را فعال کنید” کلیک کنید تا برای شما فعال شود.

 
ادامه مطلب

زمان مطالعه : ۱۵ دقیقه

قدم چهارم : بررسی سئو تکنیکال

بریم باهم ساده ترین و کاربردی ترین روش های بررسی سئو تکنیکال را بررسی کنیم!

آموزش سئو تکنیکال در 8 مرحله

در محتوا های قبلی آموزش رایگان سئو ، گفتیم که سئو را میتوان به سه قسمت “سئو داخلی ، سئو خارجی و سئو تکنیکال” تقسیم کرد.

ما در شانزده قدم این موارد را به طور کامل به شما توضیح خواهیم داد، در این محتوا به شما می گوییم سئو تکنیکال چیست، چه اهمیتی دارد و چگونه انجام می شود پس با ما همراه باشید.

 
 

سئو تکنیکال به زبان ساده

یکی از سه قسمت اصلی بهینه سازی وب سایت سئو تکنیکال است که به موارد تکنیکی و فنی سایت مربوط می شود، مواردی از قبیل بهینه سازی سرعت سایت ، نصب ssl سایت ، ثبت سایت مپ و …

در واقع هر اقدام فنی که انجام دهیم تا باعث شود رتبه ی سایت ما در موتورهای جستجو بهتر شود، سئو تکنیکال به حساب می آید.

در سئو تکنیکال ، بیشتر هدف ما بهینه سازی سایت برای ربات های گوگل می باشد؛ اقداماتی که باعث می شوند صفحات راحت تر کراول و سریع تر ایندکس گردند.

در محتوای سئو چیست گفتیم که طرز کار خزندگان گوگل به شکل زیر است :

خزندگان گوگل ابتدا صفحات سایت ما را کراول می کنند، سپس آنها را ایندکس و طبق الگوریتم هایی که دارند رتبه بندی می کنند.

اگر در صفحه لینکی وجود داشته باشد به آن لینک وارد می شوند و مجددا عمل کراول، ایندکس و رتبه دهی را برای صفحه جدید انجام می دهند.

سئو تکنیکال به زبان ساده
 
 

چرا سئوی تکنیکال مهم است؟

قطعا اقدامات سئو تکنیکال به تنهایی باعث بهبود رتبه سایت شما نمی شود و باید با موارد سئو داخلی و خارجی نیز ترکیب شود تا نتیجه ی مدنظر را بدهد.

فرض کنید سایتی خیلی خوب روی سئو خارجی اش کار کرده باشد ولی محتوای بهینه ای نداشته باشد، مطمعنا این سایت نتیجه ای  نمی گیرید.

یا اگر سایتی محتوای خوب و بک لینک های خوبی داشته باشد اما از نظر تکنیکال ضعیف عمل کرده باشد، احتمالا رتبه ی خوبی در موتور جستجو گوگل نخواهدداشت.

از این گذشته اگر یک سایت مشکلات فنی جدی ای داشته باشد، اصلا توسط خزنده های گوگل دیده نمی شود، چه برسد به آن که بخواهد ایندکس شود و رتبه بگیرد.

 
 

مراحل سئو تکنیکال

سئو تکنیکال شامل چه مواردی است؟ چگونه سایت مان را از نظر فنی بهینه کنیم؟

ما لیستی از مواردی که برای بهینه سازی فنی سایت تان نیاز دارید را آورده ایم،  بیشتر این موارد، در ابتدای فرایند سئو سایت باید انجام شوند.

این 8 مورد از مهم ترین مواردی هستند که برای سئو تکنیکال سایت ها در نظر گرفته می شود، اما به این معنی نیست که سئو فنی تنها به همین موارد خلاصه می شود؛ بلکه اگر بخواهیم هر کدام را به صورت جزئی مورد بررسی قرار دهیم ، به موارد متعدد دیگری میرسیم که نیاز به ساعت ها توضیح و بررسی دارد، ما سعی کردیم در ادامه مهم ترین و کاربردی ترین موارد را به صورت تیتر وار و خلاصه به شما بگویم.

 
 

1. بهینه سازی سرعت

اولین موضوع از 8 موضوع اصلی سئو تکنیکال که مورد بررسی قرارش میدهیم بحث سرعت سایت است.

موضوع سرعت سایت هم روی سئو و هم روی بهبود تجربه ی کاربری تاثیر مستقیم دارد، کاربران از سایت های کند بیزارند و دوست ندارند خیلی منتظر بارگزاری صفحه بمانند، گوگل هم به همین دلیل سرعت را یک پارامتر مهم برای امتیاز دهی خودش در نظر گرفته است.

برای اینکه روش های بهینه سازی سرعت سایت را بدانید ، بر روی محتوای لینک شده کلیک کنید.

 
 

2. نصب SSL سایت

زمانی که از گواهینامه ssl استفاده می کنید و در یو آر ال سایت تان https نمایان می شود، لایه ی امنی بوجود می آید که اجازه نمیدهد اطلاعات کاربر (مثل حساب بانکی ، شماره تماس و ….) به سرقت برود.

گوگل برای جلب رضایت کاربرانش، میخواهد سایت های ایمن را به آنها معرفی میکند پس نصب SSL روی سایت را یکی از معیار های رتبه دهی خود قرار داده است.

برای اینکه بدانید چگونه این معیار را رعایت کنید به محتوای نصب SSL سایت وارد شوید.

 
 

3. نصب سایت مپ

گفتیم که بسیاری از اقدامات سئو تکنیکال مخصوص خزندگان و ربات های گوگل است، دقیقا مثل همین سایت مپ یا نقشه ی سایت.

سایت مپ به خزنده های گوگل کمک میکند که متوجه شوند سایت ما چه صفحاتی دارد، وضعیت محتوا ها چگونه است، و اهمیت کدام صفحات از بقیه بیشتر است.

در محتوای نقشه سایت چیست ، بدانید سایت مپ را چگونه بسازید و به خزندگان گوگل برای درک بهتر صفحات سایت کمک کنید.

 
 

4. معماری سایت

زمانی که ربات های گوگل به سایت تان وارد می شوند، برایشان مهم است که با صفحاتی رو به رو می شوند که به صورت منظم و دسته بندی شده هستند یا صفحاتی که بدون هیچ ساختار و معماری خاصی در کنار هم قرارگرفته اند.

به طور مثال در یک فروشگاه اینترنتی موبایل ، مهم است که محصول “موبایل سامسونگ مدل A32” زیر مجموعه ی صفحه ی “موبایل سامسونگ” قرار بگیرد و صفحات موبایل سامسونگ و موبایل شیائومی نیز زیر مجموعه ی دسته بندی “خرید موبایل”.

اینگونه کاربر از صفحه اصلی خرید موبایل به صفحه ی موبایل سامسونگ می رود و از آنجا مدل مورد نظرش را، مثلا A32 انتخاب می کند؛ در واقع با 3 کلیک به صفحه ی هدف اش می رسد.

حال در نظر بگیرید همچین معماری در سایت وجود نداشت، کاربر چگونه باید به صفحه ی محصول مورد نظرش وارد میشد؟

پس ما با استفاده از لینک سازی داخلی ، یا استفاده از منوی سایت می توانیم ساختار سایت را به درستی بهینه کنیم و صفحات اصلی ، بلاگ و فروشگاه و … را مشخص کنیم.

 
 

5. فایل robot.txt

این فایل فقط برای ربات های موتور جستجو ساخته شده و در هاست قرار داده می شود، فایل robot.txt شامل قوانینی است که به خزنده ها می گوید چه صفحاتی باید کراول شوند و کدام صفحات نیاز به خزیدن ندارند.

همچنین با استفاده از این فایل می توانیم به ربات ها بگوییم از ایندکس برخی صفحات خاص جلوگیری کند.

برای ساخت فایل robot.txt نیاز دارید که با 3 دستور آشنا شوید :

1 – User-agent : این دستور نشان دهنده ی این است که چه نوع رباتی می تواند به فایل های سایت شما دسترسی داشته باشد، با گذاشتن ” * “، به تمام ربات های موتور جستجو این امکان را می دهید.

2 – Allow , Disallow : این 2 دستور نشان دهنده ی این است که شما به خزنده ها اجازه ی دسترسی به کدام فایل ها را میدهید.

حال که با این دستورات آشنا شدیم ، بیایید فایل robot.txt خودمان را بسازیم ؛ از کنترل پنل هاست به قسمت File Manager و سپس Public_html بروید، از منوی بالا روی File+ بزنید و نام فایل جدید را robots.txt بگذارید، فایل شما ایجاد شده و باید طبق دستورات گفته شده ، متن درون آن را بنویسید.

User-agent: *
Disallow: /wp-admin/
Allow: /wp-admin/admin-ajax.php

متنی شبیه به متن بالا نشان می دهد که تمام ربات های گوگل می توانند به فایل های سایت دسترسی داشته باشند، اجازه ندارند به پوشه ی /wp-admin وارد شوند اما ورود به فایل wp-admin/amin-ajax.php بلا مانع است.

 
 

6. ریسپانسیو بودن سایت

امروزه کاربران با دستگاه های متفاوتی به وب سایت ها سر می زنند، از لپ تاپ ها گرفته تا گوشی های موبایل ، تبلت ، تلویزیون های هوشمند و ….

اگر سایت تان فقط برای یک نوع دستگاه (به طور مثال صفحه نمایش کامپیوتر) طراحی شده باشد ، باعث نارضایتی کاربرانی میشود که از موبایل استفاده می کنند؛ همانطور که بارها گفتیم رضایت کاربران مهم ترین شرط گوگل برای رتبه دهی به سایت هاست، پس طبیعی است که سایتی که ریسپانسیو نیست جایگاه خوبی در گوگل نداشته باشد.

سایت تان را با صفحه نمایش های مختلف تست کنید (می توانید این کار را با کوچک و بزرگ کردن صفحه مرورگ هم انجام دهید) ، اگر با مشکل ریسپانسیو مواجه شدید از برنامه نویس تان بخواهید تا تغییری در کد های سایت تان دهد، یا اگر از وردپرس استفاده می کنید، قالب ریسپانسیو شده روی سایت تان نصب کنید.

 
 

7. اسکیما گذاری

ربات های گوگل به صفحات سایت وارد می شوند و محتوا را به شکل کد می خوانند اما مفهوم آن را نمی فهمند.

به طور مثال متوجه نمی شوند که عدد 500 که در صفحه وجود دارد تعداد خریداران محصول است، یا قیمت محصول و یا ….

با کدهای اسکیما ابتدا ما به ربات های گوگل می فهمانیم که صفحه ی ما مقاله است ، محصول است، لندینگ است یا …. و سپس کمک می کنیم محتوای صفحه را بهتر درک کند.

اسکیما انواع مختلفی دارد که لیست کامل آن را می توانید در این سایت ببینید، هرکدام از انواع اسکیما کد های مخصوص خود را دارند که باید در صفحه قرار دهید.

اگر سایت تان وردپرسی است، کار سختی پیش رو ندارید و با نصب افزونه هایی مانند wp schema به راحتی می توانید این کد ها را در صفحه قرار دهید.

 
 

8. مرتب وضعیت صفحات سایت را بررسی کنید.

صفحات سایت همیشه در وضعیت قابل قبولی قرار ندارند، احتمال دارد که صفحه ای حذف شده یا ادرسش تغییر کرده باشد، در این صورت مخاطب با صفحه ی 404 رو به رو می شود.

در این صورت شما می توانید یو ار ال های قدیمی را به صفحات دیگر سایت تان (مانند صفحه اصلی ) ریدایرکت کرده تا مخاطب به جای صفحه ی 404 با محتوایی ارزشمند رو به رو شود.

همچنین صفحات دیگری نیز وجود دارند که شاید 404 نباشند، اما محتوای ارزشمندی هم ندارند و برای کاربر خیلی کاربردی نیستند؛ این صفحات را هم میتوان ریدایرکت کرد و هم می توانیم نو ایندکس کنیم.

پیشنهاد می کنم مرتب به بخش Pages سرچ کنسول سر بزنید، در آن قسمت می توانید صفحات 404، ریدایرکت شده، دارای تگ نو ایندکس، کنونیکال شده و … را مشاهده کنید.

حتی میتوانید متوجه شوید که گوگل چه صفحاتی را کراول نکرده ، یا کراول کرده اما هنوز ایندکس نکرده است.

ادامه مطلب

زمان مطالعه : ۱۵ دقیقه

قدم پنجم : تحقيقات کلمات کلیدی

در این بخش بهترین و کامل ترین روش تحقیقات کلمات کلیدی را مرحله به مرحله باهم جلو میبریم.

زمان مطالعه : ۱۵ دقیقه

قدم ششم : سرپ کلمات کلیدی

سرپ کلمه کلیدی بسیار مهم است که از ابتدا درست انتخاب شود. در این مقاله باهم بررسی می کنیم.

زمان مطالعه : ۱۵ دقیقه

قدم هفتم : ثبت سایت مپ

به ساده ترین روش ممکن به ثبت سایپ مپ یا نقشه سایت می پردازیم.

زمان مطالعه : ۱۵ دقیقه

قدم هشتم : آموزش سرچ کنسول

بهترین ابزار برای بررسی سئو وب سایت گوگل سرچ کنسول می باشد.

زمان مطالعه : ۱۵ دقیقه

قدم نهم : اصول سئو محتوا

ابتدا باید بنای سایت خود را با سئو محتوا اصولی بسازیم. در این مقاله باهم بررسی می کنیم.

زمان مطالعه : ۱۵ دقیقه

قدم دهم : لینک سازی داخلی

صفر تا صد بهترین استراتژی های لینک سازی داخلی را باهم بررسی می کنیم.

زمان مطالعه : ۱۵ دقیقه

قدم یازدهم : لینک سازی خارجی

لینک سازی خارجی چیست؟ بهترین روش های لینک سازی بدون خطر برای وب سایت

زمان مطالعه : ۱۵ دقیقه

قدم دوازدهم : تقویت دامین اصلی با لینک

بررسی بهترین روش تقویت دامنه اصلی با لینک سازی خارجی . در این مقاله به طور کامل باهم بررسی خواهیم کرد.

زمان مطالعه : ۱۵ دقیقه

قدم سیزدهم : ریپورتاژ آگهی

صفر تا صد طراحی یک ریپورتاژ آگهی مناسب را باهم بررسی می کنیم.

زمان مطالعه : ۱۵ دقیقه

قدم چهاردهم : pbn چیست

چگونه pbn هایی طراحی کنیم که علاوه بر اینکه خطری ندارد باعث رشد سریع وب سایت ما شود.

زمان مطالعه : ۱۵ دقیقه

قدم پانزدهم : دانلود فایل های pbn

دانلود فایل های استراتژی لینک سازی خارجی با مدل های مختلف و اجرای متفاوت

زمان مطالعه : ۱۵ دقیقه

قدم شانزدهم : کسب درآمد از سئو

بهترین روش های کسب درآمد از سئو سایت در این مقاله بررسی کردیم.

زمان مطالعه : ۱۵ دقیقه

پاسخ فرهنگی به Cimate Change نمایه ای از آثار هنرمندان در نمایشگاه Unfold را ارائه می دهد و همچنین تعدادی از پاسخ های خلاقانه و خلاقانه به تغییرات آب و هوایی را با هدف تحریک گفتمان و تعامل گسترده تر با بحث اوضاع پیشنهاد می کند. متن های جرالد باست ، استیو کپلکه ، کریس رپلی ، دیوید باکلند ، کریس واینروایت و هلگا کرومپ-کولب ، در یک زمینه آموزشی ، بحثی را در مورد آنچه که دستورکارهای مشروع برای آموزش هنر و مربیان هنر است ، در رابطه با برخی از موارد تحریک می کنند. مهمترین و فوری ترین مسائل روزگار ما.
ادامه مطلب

دانلود رایگان (۱ ساعت) آموزش سئو به ارزش ۲۹۰ هزار تومان

برای تغییر این متن بر روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.

اخیرا شاهد پیوستن بسیاری از کسب و کار ها به فضای آنلاین هستیم که تصور می کردیم لزوما باید به صورت فیزیکی فعالیت کنند. با آموزش رایگان سئو میتوانید وبسایت کاری و یا حتی شخصی خودتان را به صورت حرفه های بهینه کنید.

مقاله های آموزش رایگان سئو که در این صفحه به آن ها دسترسی دارید از مهمترین قدم ها برای سئو کردن سایت است. در ادامه با ما همراه باشید تا ببینیم چطور ممکن است یک وبسایت ظاهر کاربرپسند و کاربردی داشته باشد اما نتواند رتبه خوبی را در بین رقبا کسب کند.

تعریف سئو

برای اینکه بتوانیم رتبه های خوبی را در موتور های جست و جو کسب کنیم و به تبع توسط افراد بیشتری دیده شویم، باید با روش های بازاریابی دیجیتال آشنایی داشته باشیم که یکی از مهم ترین بخش های بازاریابی دیجیتال سئو است.

 شما را به خواندن تعریف کوتاهی از سئو دعوت می کنیم؛

سئو یا بهینه سازی سایت به مجموعه اقداماتی می گویند که باعث می شود وبسایت شما در حوزه مورد نظرتان دارای رتبه های برتر گوگل باشد.

البته لازم به ذکر است که موتور های جست و جوی متعددی وجود دارند اما در ایران بیشترین موتور جستجویی که مورد استفاده قرار می گیرد گوگل است. بنابراین در آموزش رایگان سئو از صفر تا صد، به آموزش روش هایی می پردازیم که به رتبه گیری شما در گوگل کمک کند و شما با استفاده از آنها بتوانید ترافیک وبسایت خودتان را افزایش دهید.

برای اطلاع از تعرفه های ارائه خدمات سئو سایت توسط آکادمی فرصت، به این صفحه مراجعه کنید.

آموزش رایگان سئو

شاید برای شما هم پیش آمده باشد که بخواهید کسب و کار آنلاینی را راه اندازی کنید و یا از طریق موتور های جست و جو به جذب مخاطب برای کسب و کارتان بپردازید اما نتوانسته اید رتبه های خوبی را در گوگل کسب کنید و از این کار منصرف شده اید. با مطالعه ی کامل مقاله های آموزش رایگان سئو می توانید به خوبی این مشکلات را پشت سر بگذارید.

برای استفاده از آموزش رایگان سئو و بهینه سازی سایت نیازی نیست که وبسایت شما صرفا فروشگاهی باشد، می توانید وبسایت کاری یا شخصی خود را نیز سئو کنید و با رعایت نکات ذکر شده به افزایش ترافیک برای وبسایت خود بپردازید.

سئو کار باید تلاش کند وبسایت مورد نظر را هم از چشم مخاطب و هم از چشم گوگل مشاهده کند تا بتواند به رفع مشکلات بپردازد. سئو از دو بخش اصلی سئو داخلی و سئو خارجی تشکیل شده است که در مقاله های آموزش رایگان سئو به طور کامل با این دو بخش آشنا می شوید.
اگر به طور کلی و سربسته بخواهیم بخش های سئو را بیان کنیم خواهیم داشت:
سئو داخلی: به رعایت اصول ویرایشی، گرافیکی، پیوند دهی و هر عمل بهینه سازی  که به چارچوب داخلی سایت مرتبط است سئو داخلی میگوییم.

سئو خارجی: تمام تقویت ها و برند سازی هایی که از طریق تبلیغات و غیره در خارج از محیط وبسایت که با هدف رشد وبسایت در رتبه های گوگل انجام میشود را سئو خارجی می گوییم.

بعد از مطالعه ی مقاله های سئو رایگان متوجه خواهید شد که هردو این بخش های یعنی سئو داخلی و خارجی اهمیت برابری دارند و نباید تمرکز خود را تنها بر روی یک بخش قرار داد.

keyboard_arrow_up

دانلود رایگان دوره ۸ تریک