بلاگ

تکنیک های آماده کردن سایت برای تبلیغات در گوگل ادز یا گوگل ادوردز (2022)

اصول بازاریابی دیجیتال
30%
تخفیف
0
630,000 تومان
مینی دوره طراحی بیزنس پلن
30%
تخفیف
1
140,000 تومان
اصول بازاریابی دیجیتال
30%
تخفیف
1
126,000 تومان
تکنیک های آماده کردن سایت برای تبلیغات در گوگل ادز یا گوگل ادوردز

فهرست مطالب

مردم دنیا روزانه حدود میلیاردها بار در گوگل جستجو می‌کنند. هر جستجو فرصتی را برای شما فراهم می‌کند تا برند خود را در مقابل نگاه کاربران بیشتری قرار دهید.

این به معنای افزایش سرنخ‌ها، افزایش تبدیل سرنخ‌ها به مشتری و افزایش فروش است.

با توجه به این موضوع است که Google Ads اهمیت می‌یابد.

استفاده از تبلیغات در گوگل ممکن است بهترین تصمیمی باشد که برای بیزینس خود می‌گیرید.

Google Ads به شما این امکان را می‌دهد که علاوه بر جستجوی کلمات کلیدی، محصولات و خدمات خود را نیز تبلیغ کنید.

اگر میخواهید از تبلیغات در گوگل یا گوگل ادز استفاده کنید، مهم است که ‌سایت خود را برای افزایش ترافیک ناشی از کمپین‌های مختلف آماده کنید. این موضوع می‌تواند به شما در اطمینان داشتن از شروع موفق و قوی کمپین‌های تبلیغاتی کمک کند.

برای اطلاع از طرح ها و تعرفه های خدمات سئو سایت در آکادمی فرصت به این صفحه مراجعه کنید.

شاید بپرسید که راه تبلیغات در گوگل چیست؟ چگونه کار می‌کند؟ چگونه می‌توان از آن برای کسب‌وکار خود استفاده کرد؟ با ما همراه باشید تا پاسخ تمام سوالات خود درباره‌ی گوگل ادز را بیابید.

 

تبلیغات در گوگل چیست؟

Google Ads یک پلتفرم تبلیغات آنلاین غیررایگان است که توسط گوگل ارائه شده است.

شرکت گوگل نام این سرویس را که در ابتدا Google Adwords نام داشت، در سال 2018 به Google Ads تغییر داد.

روش کار این پلتفرم به این شکل است که وقتی کاربران یک کلمه کلیدی را سرچ می‌کنند، نتایج سرچ خود را در صفحه نتایج گوگل (SERP) دریافت می‌کنند. این نتایج می‌تواند شامل یک تبلیغات غیررایگان پیرامون آن کلمه کلیدی باشد.

نتیجه‌ی تبلیغات در گوگل ادز معمولا در بالای SERP است.

این موضوع برای تبلیغ‌کننده ایده‌آل است زیرا نتایج بالاتر در گوگل معمولاً اکثریت ترافیک را برای عبارت‌های سرچ‌شده دریافت می‌کنند.

اگرچه افراد زیادی برای یک کلمه کلیدی، از طریق تبلیغات در گوگل ادرز با هم رقابت می‌کنند. اما خرید تبلیغات در گوگل ادز لزوماً عامل قرار گرفتن صد درصد در رتبه اول گوگل را تضمین نمی‌کند.

قبل از هر چیز باید نحوه عملکرد Google Ads را بدانیم.

برای آشنایی با دوره آموزش سئو رایگان به صفحه‌ی مورد نظر مراجعه کنید.

 

آماده‌سازی سایت برای تبلیغات در گوگل ادز

در زیر 9 نکته با هدف آماده‌سازی سایت برای شروع تبلیغات در گوگل آورده‌ایم:

شماره 1 برای سایت خود هدف داشته باشید 

دقیقاً مانند کمپین تبلیغاتی گوگل خود که برای آن به هدف نیاز دارید، هنگام آماده کردن سایت خود نیز باید هدف داشته باشید.

آموزش کامل دیجیتال مارکتینگ

شماره 2 یک CTA واضح در صفحه اصلی خود داشته باشید

Call To Action یا CTA شما باید به راحتی در صفحه اصلی سایت شما قرار بگیرد.

فراخوان برای اقدام عبارت و پیوندی در یک سایت است که بازدید کننده را تشویق به انجام یک اقدام می‌کند.   Call To Action معمولا در جایی از سایت قرار می‌گیرد که به راحتی توسط کاربران قابل مشاهده باشد.

شماره 3 مطمئن شوید که صفحات فرود شما دارای CTA یا فرم تماس شما هستند

همانطور که صفحه اصلی شما باید یک Call To Action واضح داشته باشد، صفحات فرود و صفحات خدمات شما نیز باید CTA واضح داشته باشند. CTA در صفحات فرود نیز مانند صفحات خدمات می‌تواند به صورت فرم تماس باشد.

شماره 4 برای تبلیغات خود صفحات فرود را در نظر داشته باشید

تمام تبلیغات شما در گوگل باید به صفحه‌ای در سایت شما ارسال شود. این صفحه باید تا حد امکان مرتبط با تبلیغات شما باشد.

شماره 5 راه‌اندازی حساب Google Analytics را مدنظر داشته باشید 

Google Analytics یک ابزار رایگان است که توصیه‌ی ما این است که آن را برای سایت خود راه‌اندازی کنید.

هنگامی که گوگل  Ads را به گوگل Analytics پیوند ‌دهید، می‌توانید انواع داده‌ها را ردیابی کنید. این کار به شما در بهبود سایت و کمپین‌های Google Ads خود کمک می‌کند.

شماره 6 به راه‌اندازی Google Tag Manager توجه داشته باشید

گوگل تگ منیجر ابزار رایگانی است که می‌توانید به همراه Google Analytics و Google Ads از آن استفاده کنید تا بتوانید نحوه عملکرد کمپین‌های تبلیغاتی گوگل خود را پیگیری کنید.

برای کمپین‌های تبلیغاتی گوگل، یکی از اصلی‌ترین چیزهایی که می‌توانید ردیابی کنید، کلیک‌های تلفن و کلیک‌های ایمیل است.

اساساً هر بار که شخصی روی شماره تلفن سایت شما کلیک می کند و هر بار که شخصی روی آدرس ایمیل شما در سایت شما کلیک می‌کند، ردیابی می‌شود.

شماره‌های تلفن با پیوند «tel:» پیوند داده می‌شوند که وقتی شماره تلفن را در مرورگر خود برجسته می‌کنید، قابل مشاهده است. آدرس‌های ایمیل با پیوندهای mailto: پیوند داده می‌شوند.

شماره 7 اطلاعات تماس خود را در معرض دید کاربران قرار دهید

اطلاعات ارتباطی مانند شماره تلفن خود را پنهان نکنید! آخرین چیزی که شما می‌خواهید این است که مشتریان شما سوالاتی داشته باشند و چون نتوانند نحوه تماس با شما را بیابند، از پاسخ سوالات خود ناامید شده و سایت شما را ترک کنند.

بنابراین اطلاعات تماس خود را در یک صفحه از سربرگ سایت خود در دسترس کاربران قرار دهید.

شماره 8 مطمئن شوید که سایت شما برای موبایل نیز مناسب است 

اگر سایت شما هنوز Mobile Friendly نیست، باید آن را در اولویت قرار دهید. تقریباً 50 درصد از جستجوها در Google بر روی تلفن همراه انجام می‌شود.

بنابراین اگر سایت شما برای دستگاه‌های تلفن همراه بهینه نشده باشد، ممکن است مشتریانی را که با استفاده از تلفن همراه وارد سایت شما می‌شوند و نمی‌توانند در سایت شما حرکت کنند یا برایشان مشکل است را از دست بدهید.

شماره 9 سرعت سایت خود را بالا ببرید 

تا به حال از خود پرسیده‌اید که سرعت سایت من چقدر است؟ آیا سایت من سریع بارگذاری می‌شود؟ امیدوارم پاسخ شما این باشد که سایت خیلی سریعی دارید.

اگر بارگذاری سایت شما بیش از حد طول بکشد، مشتریان خود را از دست خواهید داد. زیرا هیچ‌کس نمی‌خواهد منتظر بارگذاری یک ‌سایت باشد، کاربران انتظار دارند که صفحه‌ی موردنظر آنها فوری بارگذاری شود.

Google Analytics گزارش‌هایی دارد که می‌توانید از آنها برای بررسی زمان بارگذاری صفحات سایت خود استفاده کنید. بنابراین تلاش کنید زمان بارگذاری صفحات سایت شما سریع باشد

با رعایت نکات بالا سایت شما برای تبلیغات در گوگل آماده است.

گوگل ادز چگونه کار می‌کند؟

Google Ads به روش پرداخت به ازای کلیک (PPC) عمل می‌کند.

این معنای آن است که افراد یک کلمه کلیدی خاص را در گوگل هدف قرار می‌دهند و برای آن کلمه کلیدی با دیگران که همان کلمه کلیدی را هدف قرار داده‌اند، رقابت می‌کنند.

پیشنهادهایی که افراد برای آن کلمه کلیدی ارائه می‌کنند حداکثر قیمتی است که مایلند برای یک آگهی بپردازند.

یا اینکه می‌توانید حداکثر بودجه روزانه را برای تبلیغ خود تعیین کنید.

افراد برای ارائه‌ی پیشنهاد، سه راه دارند:

1.هزینه به ازای هر کلیک (CPC)

هنگامی که هر نفر از کاربران بر روی تبلیغات شما کلیک می‌کنند حاضرید چقدر بپردازید.

2.هزینه در هر میلیون (CPM)

هزینه‌ای که حاضرید به ازای هر 1000 بار نمایش تبلیغات پرداخت کنید.

3.هزینه به ازای تعامل (CPE)

هزینه‌ای که حاضرید برای تعامل یا یک اقدام خاص کاربر بر روی تبلیغ شما (مانند ثبت‌نام در یک لیست، تماشای یک ویدیو و… ) بپردازید.

سپس گوگل مبلغ پیشنهادی را دریافت می‌کند و پس از ارزیابی تبلیغ شما، یک امتیاز کیفیت ارائه می‌دهد.

امتیاز کیفیت میانگینی از میزان کیفیت تبلیغات شما، کلمات کلیدی هدف و صفحات فرود سایت شما است. هر چقدر کیفیت تبلیغات بالاتر باشد، قیمت‌ مشخص شده توسط گوگل برای تبلیغات پایین‌تر خواهد بود و تبلیغ شما در موقعیت‌های تبلیغاتی بهتری قرار می‌گیرد.

امتیاز تبلیغات عددی بین 1 تا 10 است. هرچه امتیاز تبلیغات شما بالاتر باشد، رتبه بهتری خواهید داشت و هزینه‌ی کمتری پرداخت خواهید کرد.

گوگل با توجه به امتیاز کیفیت و نیز مبلغ پیشنهادی شما برای تبلیغات، رتبه تبلیغ شما را مشخص می‌کند. با توجه به رتبه تبلیغ موقعیت تبلیغ شما در صفحه نتایج جستجو مشخص می‌شود.

بعد از قرار گرفتن تبلیغات در صفحه گوگل، کاربران آن را می‌بینند و روی آن کلیک می‌کنند و اقدام خاصی را انجام می‌دهند.

اکنون که می‌دانید سازوکار تبلیغات گوگل چگونه است، لازم است که انواع مختلف تبلیغات گوگل را بیان کنیم.

انواع تبلیغات در گوگل 

گوگل کمپین‌های مختلفی را برای تبلیغات در دسترس کاربران قرار می‌دهد که در زیر آورده شده‌اند:

نمایش کمپین

شبکه نمایش برای نمایش دادن تبلیغات شما در سایت‌های مختلف اینترنت است. انواع مختلفی از کانال‌ها یا شبکه‌های نمایش وجود دارد.

تبلیغ شما می‌تواند در سایت‌ها ظاهر شود و یا اینکه یک تبلیغ ویدیویی قبل از ویدیوهای یوتیوب نمایش داده شود. برخی از مزایای استفاده از شبکه نمایش، گستردگی آن است.

Google با بیش از دو میلیون ‌سایت همکاری می‌کند و بیش از 90 درصد از تمام کاربران اینترنت را پوشش می‌دهد تا اطمینان یابد که تبلیغ شما تا در معرض دید کاربران قرار می‌گیرد.

تبلیغات ویدیویی سبکی انعطاف‌پذیر دارد. این نوع تبلیغ شامل گیف‌، عکس، متن، ویدئو و… می‌باشد. با این حال، تبلیغات به این روش دارای جنبه‌های منفی نیز هست.

گاهی تبلیغات شما در ‌سایت‌های یا ویدئوهای نامرتبط قرار می‌گیرد که تمایل ندارید.

با این حال، اگر مراقب مکان قرار گرفتن تبلیغ خود باشید، شبکه نمایش می‌تواند یک روش عالی برای دستیابی به سرنخ مخاطبان هدف باشد.

کمپین خرید یا تبلیغات در Google Shopping 

کمپین خرید به شما امکان می‌دهد که محصولات خود را به شیوه‌ای دیدنی‌تر تبلیغ کنید. این تبلیغ می‌تواند به شکل تصویر در صفحه نتایج گوگل ظاهر شود.

اگر شما محصول یا محصولات فیزیکی دارید، تبلیغ Google Shopping ،محصول شما را مستقیماً به مشتریان نمایش می‌دهد و آنها را به سرنخ‌ یا لید تبديل می‌کند.

کمپین ویدیویی

اینها تبلیغاتی هستند که در جلوی ویدیوهای یوتیوب به صورت پیش رول ظاهر می‌شوند. گوگل علاوه بر تبلیغات گسترده‌ در شبکه نمایش، تبلیغ ویدیویی را نیز به کاربران ارائه می‌دهد.

اگر یک ایده تبلیغات ویدیویی دارید که می‌خواهید تست کنید، این روش تبلیغات انتخاب مناسبی است. تبلیغ به شیوه‌ی کمپین ویدیویی به اشکال گوناگون امکان‌پذیر است.

کمپین اپلیکیشن

مانند تبلیغات ویدیویی، تبلیغات برنامه نیز در Display Network گنجانده شده است و می‌توان از آنها برای کمپین‌های هدفمند استفاده کرد.

در کمپین اپلیکیشن، شما تبلیغ اپلیکیشنی را طراحی نمی‌کنید. در این نوع تبلیغ متن و اطلاعات بیزینس مانند عکس‌ها را می‌گیرند و تبلیغ مناسب را برای شما طراحی می‌کنند.

تبلیغات کمپین جستجو

اینها تبلیغاتی هستند که احتمالاً بیشتر با آنها آشنا هستید. این تبلیغ در صفحه‌ی نتایج جستجو با رنگ مشکی “تبلیغ” در کنار URL ظاهر می‌شود. همانطور که میدانید، تبلیغات متنی تنها نوع تبلیغات در گوگل نیستند.

اکنون که انواع تبلیغات در گوگل را می‌شناسید، لازم است که نگاهی به هزینه‌ی آنها داشته باشیم. هزینه تبلیغات در گوگل برای بیزینس‌ها با توجه به فاکتورهای مختلف مشخص می‌شود. به این ترتیب، هزینه تبلیغات از یک تبلیغ به تبلیغ دیگر متفاوت است.

برای اینکه بفهمید تبلیغات در گوگل چقدر برای بیزینس شما هزینه دارد، ابتدا باید سیستم حراج تبلیغات را بشناسید.

هنگامی‌که کاربری کلمه کلیدی مدنظر شما را جستجو می‌کند، گوگل به طور خودکار به حالت حراج می‌رود و رتبه‌ی تبلیغات شما را با افراد دیگری که آن کلمه کلیدی هدف آنها است، مقایسه می‌کند.

اگر CPC شما از شرکت‌های بزرگ کمتر است فقط به این دلیل که تبلیغات شما کیفیت بهتری دارد.

چگونه در Google Ads حساب کاربری بسازیم؟ 

ابتدا وارد حساب گوگل خود شوید. هنگامی که این کار را انجام دادید، روی حساب جدید گوگل ادز کلیک کنید.

در صفحه بعد، با انتخاب کشور، منطقه زمانی و واحد پول خود، صحت اطلاعات بیزینس خود را تأیید کنید. سپس روی ارسال کلیک کنید.

بعد از تایید اطلاعات بیزینس شما در Google Ads ، به یک صفحه حاوی پیام  تبریک فرستاده می‌شوید. بر روی  کاوش کمپین خود یا Explore Your Campaign کلیک کنید.

سپس تبلیغات بیزینس خود در گوگل را شروع کنید.

نحوه تبلیغات در گوگل ادز به ساده‌ترین روش 

برای تبلیغات در گوگل روش‌‌های گوناگونی وجود دارد. برای تبلیغات در گوگل، ضروری است که یک حساب کاربری گوگل برای بیزینس خود ایجاد کنید. زمانی که حساب بیزینس شما راه‌اندازی شد، آماده تبلیغات در گوگل خواهید بود.

مرحله 1: هدف خود را درست انتخاب کنید

برای انتخاب هدف باید به صفحه اصلی گوگل ادز بروید. سپس روی دکمه Start Now که در وسط صفحه یا گوشه‌ی بالایی سمت راست قرار دارد، کلیک کنید.

اکنون به داشبورد گوگل ادز خود فرستاده می‌شوید، حالا باید روی + New campaign کلیک نمایید. سپس هدف خود از اجرای کمپین را انتخاب نمایید.

انتخاب هدف کمپین به گوگل امکان می‌دهد که نوع مخاطبان و نحوه پرداخت مبلغ پیشنهادی شما را متوجه شود. انتخاب هدف، به ارائه‌ی روش‌های تبلیغ مناسب بیزینس برای شما کمک می‌کند.

مرحله 2: انتخاب نام تجاری و کلمات کلیدی 

پس از اینکه اهداف کمپین خود را انتخاب کنید، باید روی Next کلیک نمایید. در صفحه جدید، نام بیزینس خود را ارائه نمایید. پس از افزودن نام بیزینس خود روی Next کلیک نمایید.

حالا باید URL سایتی که کاربران بعد از کلیک روی تبلیغات شما، باید به آنجا منتقل شوند را اضافه کنید.

سپس وارد صفحه جدیدی می‌شوید که باید کلمات کلیدی هدف خود را انتخاب کنید. بعد از انتخاب کلمات کلیدی خود روی Next کلیک نمایید.

مرحله 3: مکان تبلیغ با توجه به مخاطبان هدف 

در این مرحله باید مکان تبلیغ خود را انتخاب کنید. این مکان ممکن است نزدیک ویترین یک فروشگاه فیزیکی خاص یا مکان دیگری باشد.

منطقه‌ی هدف مدنظر خود را انتخاب کنید و Next را بزنید.

مرحله 4: ساخت تبلیغات خارق العاده 

اکنون زمان ساخت تبلیغات است. در این مرحله باید عنوان آگهی و سایر توضیحات مربوط به آن را ایجاد کنید. برای این منظور از کادر پیش نمایش تبلیغات که در سمت راست قرار گرفته است، کمک بگیرید.

برای ایجاد یک کمپین تبلیغاتی موثر مهم‌ترين نکته شناخت مخاطبان هدف است. زمانی که مخاطبان هدف خود را بشناسید، می‌توانید محتوای موردنیاز آنها را ایجاد کنید.

با این کار مخاطبان شما برای کلیک روی تبلیغ مجاب می‌شوند.

مرحله 5: آخرین گام تنظیم صورتحساب است 

در این قسمت باید تمام اطلاعات صورتحساب و نیز کدهای تخفیف تبلیغاتی خود را وارد کنید. سپس Submit را انتخاب نمایید.

مراحل ثبت تبلیغات در گوگل ادز به پایان رسیده است و شما می‌توانید از طریق گوگل آنالیتیکس نتایج کمپین تبلیغاتی خود را بررسی کنید.

Google Trends یا گوگل ترندز چیست؟ آموزش 0 تا 100 گوگل ترندز برای بهبود سئو سایت

30%
تخفیف

آموزش تبلیغ نویسی دوره از صفر تا استادی | فرصت

بدون امتیاز 0 رای
343,000 تومان
116
343,000 تومان
30%
تخفیف

دوره آموزش تبلیغات گوگل ادز (google ads)

بدون امتیاز 0 رای
483,000 تومان
31
483,000 تومان
30%
تخفیف

دوره آموزش تحقیقات بازار (۲۰۲۲)

بدون امتیاز 0 رای
203,000 تومان
4
203,000 تومان

دیدگاهتان را بنویسید

مشاوره رایگان سئو

۱۰ الی ۲۰ دقیقه مشاوره ٰرایگان برای رسیدن به رتبه های برتر گوگل